Település:
Budapest, 3. kerület


A lelki segítség ugyanolyan fontos, mint a fizikai


Az Óbudai Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontjában pszichológus és mentálhigiénés szakember várja hívásukat.

A lelki segítség ugyanolyan fontos, mint a fizikai

Az Óbudai Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontja minden segítséget igyekszik megadni a megváltozott környezet, a veszélyhelyzet okozta lelki károsodás megelőzése érdekében. Pszichológus és mentálhigiénés szakember várja hívásukat.

A mindennapjaink nagymértékben megváltoztak és várhatóan még több változás elé nézünk. Mindez rengeteg lemondással jár, a korábbi életmódunknak egy időre biztosan búcsút intünk – legyen szó egy esetleges kényszerű vagy önkéntes karantén helyzetről.

Mindez komoly mentális terhet ró mindannyiunkra. Egy jó szó, néhány hasznos és megnyugtató gondolat, egy-egy tanács, a beszélgetésben rejlő pozitív erő segít felvenni a harcot a járvány káros mentális hatásaival szemben.

A Szent Margit Rendelőintézet kötelékében működő Óbudai Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontja révén ebben nyújt segítséget.

Szakembereik minden hétköznap 10 és 12 óra között várják a hívását mindazoknak, akik úgy érzik, nehezen küzdenek meg a kialakult helyzettel, szorongásuk csillapítására keresnek megoldást vagy egyszerűen beszélgetni szeretnének valakivel a megváltozott mindennapokról.

Marót Eszter pszichológus és Simon Gábor mentálhigiénés szakember a +36 20 568 2536-os telefonszámon várják hívásaikat.

Segítünk egymásnak, vigyázunk egymásra, együtt sikerülni fog!

 

Forrás: obuda.hu

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »