Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa


Két ittas járművet is kiszúrtak a rendőrök


A rendőrök a polgárőrökkel közösen közbiztonsági és közlekedésrendészeti akciót szerveztek.

A közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése, valamint a közbiztonság fenntartása és megerősítése érdekében a Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai a helyi polgárőrökkel közösen átfogó ellenőrzést tartottak a járás településein 2020. június 12-e 18 óra és 13-a 2 óra között.

Az akció során az útkereszteződésekben az elsőbbségadási kötelezettség betartását figyelték, és kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők kiszűrése, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére.

Ahol az egyenruhások kisebb szabályszegést tapasztaltak, ott figyelmeztettek, azonban akik nem használták a biztonsági övüket, illetve elsőbbségadási kötelezettségüknek nem tettek eleget, azokkal szemben bírságot szabtak ki.

Az ellenőrzés során két járművezetőnél merült fel az ittasság gyanúja, velük szemben büntetőeljárás indult. A rendőrök két olyan sofőrrel szemben intézkedtek, aki engedély nélkül vezetett. Közülük az egyik helyszíni bírságot kapott, a másikat feljelentették. Utóbbi gépkocsivezetőt körözték is, mivel a részére korábban kiszabott bírságot nem fizette be.

Az egyenruhások az akció ideje alatt ellátogattak a szórakozóhelyekre is, ahol a hatósági ellenőrzés során mindent rendben találtak.

Forrás: police.hu

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »