Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa


Önkéntes segítőket várnak Szankon és Csólyospáloson


Véradás lesz augusztus 31-én, 9:00-12:00 óra között Szankon, az Idősek Klubjában. Csólyospáloson ugyancsak augusztus utolsó napján lehet vért adni a Közösségi Házban, 14:00-16:00 óra között.

Minden 18 és 65 év közötti, egészséges, segíteni szándékozó embert szeretettel várnak. A véradóknak magukkal kell vinniük a személyi igazolványukat, lakcím-, és TAJ kártyájukat.

Hogy miért is szükséges a véradás, azt az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) hétfői közleménye is bizonyítja: „ A vérkészlet csökkenése miatt csak a halaszthatatlan beavatkozásokhoz biztosítja a vérkészítményeket az OVSZ. Ebben a helyzetben arra kérnek mindenkit, aki egészségesnek érzi magát és az utóbbi 14 napban nem járt külföldön, hogy menjen el vért adni.

Mindazok, akik nem tartózkodnak megszokott véradási helyszínük közelében, a www.ovsz.hu, a www.voroskereszt.hu, vagy a www. veradas.hu oldalon megtalálhatják a hozzájuk legközelebb található véradás helyszínét – tették hozzá. A véradók adománya a betegek számára a gyógyulást, gyakran a túlélést, az életben maradást jelenti.

Forrás: KVT

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »