Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa


Átadták a Csodavilág Bölcsődét Kiskunmajsán


Két csoportszobás, tizenhat gyermeket befogadó mini bölcsődét avattak Kiskunmajsán.

Az Iskola utca 18. szám alatti létesítmény közel 100 millió forintba került, melyből 75 millió forintot a magyar állam biztosított, a többi pénzt a város költségvetéséből teremtették elő. Az építkezés idén kezdődött és november 2-án már fogadhatják az apróságokat.
 
– Egy önkormányzat számára kiemelten fontosak azok a létesítmények, amelyekkel minőséget tud biztosítani, életminőséghez tud hozzájárulni a családok mindennapjainak megkönnyítése érdekében segítséggel tud lenni – hangsúlyozta az avatón Patkós Zsolt polgármester, aki köszönetet mondott a beruházásra pályázó korábbi képviselő-testületnek is. A városvezető kiemelte mindenki szerepét, aki részt vállalt abban, hogy Majsa sikeresen pályázzon a mini bölcsődére és szerepe volt a kivitelezésben és annak támogatásában. Az elnyert 75 millió nem lett volna elég mindenre, de a város önkormányzata mindig támogatta a további kiadásokat is, így berendezésekre és eszközökre, valamint az udvarrendezésre jutott a költségvetésből.
Az új bölcsődére Kosik Sándor esperes-plébános kért áldást, majd megszentelte az intézményt, ami a Csodavilág Bölcsőde nevet kapta.
Forrás: KVT

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »