Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa


Új járványügyi intézkedéseket vezetnek be Jászszentlászlón


A kialakult járványügyi helyzet miatt új intézkedések bevezetésére került sor Jászszentlászlón is. Nagy András polgármester arra kért mindenkit, hogy mindenki tartsa be az előírásokat: használják a maszkot, tartsák be a védőtávolságot és lehetőleg ne menjenek közösségbe.

A polgármester a meghozott helyi intézkedések közül kiemelte, hogy határozatlan időre felfüggesztik a betegszállítást, nem tartják meg a községi rendezvényeket, így a közös adventi hétvégékre sem kerülhet sor, és elmarad Szulák Andrea templomi koncertje is. A novemberi falugyűlést sem tartják meg, a polgármesteri beszámoló a település honlapján lesz olvasható. A ki- és befizetésekre egy ideiglenes pénztárat nyitnak a művelődési házban (Jászszentlászló, Kossuth u. 7.). A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményeket is ott lehet felvenniük az arra jogosultaknak, november 23-án és november 24-én 08:00-12:00 óra között. A konyhai étkeztetés térítési díjait is ott lehet befizetni: november 16-17-én, 07:00-12:00 óra között, valamint december 14-15-én is 07:00-12:00 óra között lehet étkezési díjat fizetni. Az alapszolgáltatási ellátási díjakat is ott lehet befizetni, minden szerdán 08:00-12:00 óra között.
 
A Jászszentlászló Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadásában 2020. november 10. napjától korlátozásokat vezettek be. Az ügyfélforgalmat telefonos illetve elektronikus kapcsolattartásra korlátozták, csak kivételesen indokolt esetben fogadják az ügyfeleket. A személyes ügyfélfogadást az ügyintézővel előre le kell egyeztetni!
Forrás: KVT 

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »