Vásárlásai értékesek számunka, azért különféle ajándékra gyűjthet pontokat.

America Pink EDT 50ml női parfüm

1,790.00 Ft
+ 1.70 pont
Érzékiség és luxus árad az illatból.

Termék leírása

Az America Pink 50 ml Eau De Toilette Női illat, az édes parfümök kategóriájába tartozik. Telt, mély, simogató, púderes-virágos őszi illat született.

Érzékiség és luxus árad, mind az üvegből, mind az illatból. A Parfüm édes, gourmand jellegű, pont amilyen illatok után a hűvösebb időben egyre jobban vágyakozunk.A fej jegy összetevői még a nyarat idézik, hisz vidám, frissítő gránátalma és tiaré virág került bele. Intenzív nőiességéről, enyhén orientális illatvilágáról a rózsa, jázmin és narancsvirág gondoskodik. Ezeknek a virágoknak köszönhetjük, hogy ez az illat jó kedvre derít, még ha hűvösebb is van és rövidülnek a nappalok, mégis optimizmust sugároz és mosolyt csal arcunkra.

Finom józanság, amit már ismerünk, de most kissé megfűszerezve – még inkább rabul ejt a jázmin és értékes fás jegyek fuvallatával. Az America Pink a kezdetektől három jegy köré épül: gyömbér (fejjegy), narancsvirág (szívjegy) és vanília (alapjegy).  Szinte harapható, kirobbanó illat kompozíció. A virágos jegyeknél az arab jázmin rendkívül különleges narancsos illata dominál, ami mélyről tör fel. 

Telt, kellemes narancsos, tubarózsás illatfelhőt húz maga után használója. Elegánstól a sportosan elegánsig használható. Egyéniség leszel tőle!

Összetevők: Jázmin, Tubarózsa, Narancs, Mandarin
Illatkategória: orientális-virágos
Fej: rózsa, ánizs
Szív: narancsvirág, gyömbér
Alap: vanília, borostyán

Jean Paul Gaultier Classique jellegű női illat