Vásárlásai értékesek számunka, azért különféle ajándékra gyűjthet pontokat.

New Brand Holla női 100ml EDP

1,980.00 Ft
+ 1.90 pont
A Holla Parfüm egy különleges női illat.

Termék leírása

A New Brand Holla női 100ml Parfüm egy különleges női illat, mely a népszerű klasszikust és napjaink provokatív szellemiségét egyesíti egy üvegben. Ezzel az Eau De Parfümmel szenvedélyes modern istennővé válik, akinek egyetlen férfi sem képes ellenállni. A  New Brand Holla női 100ml EDP illat dinamikus és szenvedélyes, akárcsak az a nő, aki hordja ezt a láthatatlan ékszert.

Elsőre a  meglepően üde mandarinnal bontakozik ki, melynek édessége harmonikusan párosul a keleties gyömbérrel. A  jázmin illatjegyei remekül hangsúlyozzák a nőiességét. A szívillatban egy rendkívül szokatlan összetevő rejtőzik, ez a só. Illata nagyon érdekes ellentétben áll a körben táncoló vaníliával. A két eszencia egyesítésével egy nagyon izgató aroma keletkezik. Az alapillat fás bódulattal van tele. Megtalálható benne a szantálfa és a kasmírfa, melyeket állati eredetű ámbra tesz teljessé.

Fejezze ki maradéktalanul a szenvedélyét, és ne takargassa határtalan szépségét! Élvezze a modern Nő érzését, és játsszon a saját lapjai szerint! Az illat üvegcséje olyan, mint egy ékszer, mely isteni illatot rejt magában.

Összetétel

Fej gyömbér virág, jázmin, zöld mandarin
Szív só, vanília
Alap ámbra, kasmírfa
Az illat fajtája orientális, virágos

Az illat története

Ezt az egyedülálló női parfümöt 2019-ben dobta piacra a NEW BRAND Parfüm. Kiderült az első bemutatkozás után, hogy valami különlegesség készült! A Nők elkezdték viselni ezt az Illatot ami mosolyt, eleganciát és boldogságot adott viselőinek. Az elegáns  Orientális – Virágos  illata csak ellenállhatatlan Nőknek!

Paco Rabanne Olympéa  jellegű női parfüm