A Jutalom Program!

Jutalmaztak már egy boltban Táblagéppel azért, mert a család havi kávé, tea, sütés-főzés kellékeit és háztartási eszközöket náluk szerezted be?


                                                                            

A legtöbb ember szinte mindennap vásárol vagy a háztartásába, vagy saját magának. Ez törvényszerű és megszokott dolog.
A hypermarketek néha elindítanak különféle pontgyűjtő akciókat, programokat, amelyek alkalmával általában edényeket lehet olcsóbban megvásárolni az összegyűjtött pontokért, vagy bélyegekért. Illetve van, amikor plüss játék állatokra lehet beváltani.

Webáruházunkban mi is egy ilyen hűség pontgyűjtő programot indítunk, amelynek lényege az, hogy ha valaki a háztartásához szükséges termékeket webáruházunkon keresztül szerzi be, megjutalmazzuk.

Mivel webáruházunkban nem lehetséges pékárút, tejterméket, húst és egyéb élelmiszert forgalmazni, ezért a mi programunk kicsit tovább elnyúlik, mint a hypermarketek 2-3 hónapos alkalmi pongyűjtő programja.

Ezért cserébe a mostani akciónk keretében sokkal értékesebb ajándékok érhetőek el a programban részt vevőknek akár INGYEN, nem úgy mint máshol.

Ha esetleg hosszúnak találnád a program idejét, akkor gondolj arra, hogy hányszor X hónap telt el amúgy is a minden napos vagy minden hetes vásárlásaiddal. Kaptál érte ingyen egy turmixgépet, vagy ingyen edénykészletet? Esetleg Swarowsky kristályos ékszert ingyen?

Nálunk viszont több ajándék vagy utazás közül is választhatsz!

Ehhez hasonló JutalomProgramot nem először indítunk. Korábban az egészség webáruházunkban már kipróbáltuk és sikeresen működött a vásárlóink nagy örömére:
https://egeszsegtermekek.hu/jutalomprogram


 

Jöjjenek a részletek:

Havonta 6 JutalomPont értékben vásárolj WebÁruházunk kínálatából és jogosulttá válsz
az alábbi jutalom program kedvezményeire, ajándékaira (akár ingyen termékekre):

A teljes JutalomProgram (másnéven hűségprogram) 6 hónapig tart.
A 6-ik hónap letelte után választható az ott szereplő akár ingyenes ajándék, vagy utazás.
De már a második hónap után be lehet váltani a pontokat, ha megtetszik valamelyik kedvezményes árú termék vagy ingyenes ajándék.
Mert minden hónap 6 JutalomPontos teljesítése után van több választható kedvezmény vagy ajándék a hónaptól és teljesítéstől függően.

Amikor először eléred a vásárlásásoddal a 6 JutalomPontot, az lesz az első hónap a programban.


A harmadik hónap 6 pont letelte után már választhatsz ajándékot/kedvezményt vagy tovább gyűjtöd a jutalom pontokat értékesebb ajándékokra.

Amikor ajándékot választasz (beváltod az addigi jutalompontjaid), az után lenullázódik az elkezdett 6 JutalomPontos hónapjaid száma. Amennyiben még tart a JutalomProgram, újra elkezdheted.


A teljesítéskor az ajándékok átadásának fontos feltétele, hogy aki a Jutalom Programot teljesítette bármelyik hónapban, egy digitális fotót küldjön nekünk e-mail címünkre. Majd amikor az ajándékokat átvette, megkapta, akkor pár soros véleményt is kérünk marketing célra.

Fontos:

Ha megszakad a folyamatosság, akkor újra kell kezdeni előlről, de az eltelt teljesített hónapoknak megfelelően az addig összegyűlt pontokat be lehet váltani.

Regisztrálj és kezdd el gyűjteni a jutalom pontokat a Táblagépért!