Só-liszt gyurma

Kategória:
Cukiságok, Babáink

Cikk írója:
Orbán Anita


Só-liszt gyurma


Főzés nélküli gyurma

Hozzávalók:

  • 20.dkg.liszt
  • 20.dkg.apró szemű só
  • 1-2.e.k.étolaj
  • 125.ml.víz

A hozzávalókat jól összedolgozzuk és máris kész a gyurma.

Főzött gyurma

Hozzávalók:

  • 25.dkg.liszt
  • 2.e.k.só
  • 3.d.l.víz
  • 1.k.k.citromsav

kb. 15 percig főzzük,ételfestékkel főzéskor lehet szinezni addig kell főzni ameddig szépen össze nem áll és alig tudjuk keverni. Kihűtjük és jól összegyúrjuk és máris mehet a móka.

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »