Kategória:
Receptek, Vegetáriánus receptek

Cikk írója:
Kecskemét HelyiVilága


Saláta


Caprese saláta készítése

  1. A caprese saláta receptje végtelenül egyszerű. Végy személyenként egy átlagos mozzarella golyót, ez nagyjából 125 g, egy vele azonos méretű, érett, minél ízletesebb paradicsomot és vágd kb. fél cm-es szeletekre mindkettőt. A paradicsomot legkönnyebb úgy szeletelni, ha a csumájával lefelé, azon megtámasztva teszed a deszkára, és függőlegesen szeleteket vágsz. A középső szeletekből kivághatod a zöld részt.
  2. Egy kisebb, lapos tányéron rendezd sorba a hozzávalókat, mozzarella szelet, paradicsom szelet, bazsalikomlevél, amíg el nem fogynak.
  3. Ízesítsd sóval és locsold meg extra szűz olívaolajjal. Máris kész és tálalhatod.

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »