Programok / Családoknak, gyerekeknek

Település:
Pest megye, Tököl

Kategória:
Családoknak, gyerekeknek


AquaLand Termál- és Élményfürdő


Ráckeve, Strand u. 4. (+36) 24-423-220 sales@aqua-land.hu

A Csepel-sziget élményszigete a termálvíz egész éves ölelésében. Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta élményeket Vendégei számára. Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító wellnessélményeket.

AQUA - LAND SPA Fedett fürdőnk és kapcsolódó részlegeink egész évben látogathatók. A feszített tükrű négysávos úszómedence az úszásoktatás és a gyógyúszás helyszínei, míg 38 °C-os gyógyvizes ülőmedencénkben a tangentoros kezelés, a vízköpők és a buzgárok teszik egyedülálló élménnyé a fürdőzést. 2018. decemberében átadtuk családi élménymedencénket, amely 30-33°C hőmérsékletével és 90 cm-es vízmélységével a közös családi élmények ideális helyszíne. A medencében található élményelemek (ülő pezsgőfürdő és hidromasszázs) egyedileg vezérelhetők vendégeink igényei szerint.

VITÁL KÖZPONTUNKON belül többféle szauna található. Hordó formájú, egyedi kialakítású bioszauna, 40 fős finn mesterszauna, fényterápiás szauna és infraszauna szolgálja ki a teljes körű szaunázási élményekért érkezőket. Ezek mellett sószoba, gőzkabin, tepidárium, Kneipp-kúra, termálvizes kültéri ülőmedence és hidegvízes csobbanómedence található szeparált részlegünkben. Képzett szaunamestereink változatos szaunashow-i teszik különleges élménnyé a szaunázást. Péntekenként és szerdánként tradicionális, textilmentes finn szaunaesttel várjuk vendégeinket: gyümölcskínálás, különböző szaunatermékek (sók, peelingek, krémek) használata, ásványvíz és teakínálás teszik egyedivé ezeket az estéket. Hétköznapokon, délutánonként szaunamestereink vezetésével állandó szaunaprogramokkal várjuk Önöket. A szombati napok az éjszakai fürdőzés lehetőségével és extra szaunafelöntésekkel is kecsegtetnek, részlegeink éjjel 1 óráig használhatók. SPA részlegünk mellett az egész évben elérhető kültéri gyógyvizes ülőmedencénk, mely nemcsak napközben, hanem esténként is elérhető.

AQUA PARK - Kültéri strandfürdő! Többféle medence (úszómedence, sportmedence, termálvizes élménymedence, családi élménymedence, gyermekmedence, gyógyvizes ülőmedence) vízi bár, csúszdapark, Ízek utcája, játszótér, strandröplabda-pálya, egyéb sportolási lehetőségek, mind a nyári kikapcsolódás kellékei. Nálunk a nyári esték és éjszakák az éjszakai fürdőzés, filmvetítés és zene világába vezetnek. Havonta egy alkalommal Thermal Sound! Közismert DJ-k felkérésvel, szombatonként az igényes szórakoztatás jegyében: zene, tánc, fények és a víz kombinációjában, a páratlan élményekért. Kellemes zöldövezeti környezetben, a vízparti hangulat mellett a nagy zöldterületnek köszönhetően a nyugodt pihenést is biztosítjuk. Termálvizes, gyógyvizes és hidegvízes medencék biztosítják a lazítást, gyógyulást vagy akár a sportolást.

Mikor? Hétfő - Vasárnap: 8:30 - 19:00

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »