Kulturális intézmények

Település:
Budapest, 11. kerület


Galéria és Kultúrtér


1111. Budapest, Xl.ker. Bartók Béla út 32. Tel: 06/1/787-0039

 
2014 szeptembere óta működik az Újbudai Kulturális Intézet új művészeti központja a Csontváry Művészeti Udvarház, az úgynevezett CsoMu. Az eredetileg 2011-ben nyílt, ám 2014-ben kibővített és újranyitott kulturális központ jelenleg 200 személyes színház- és hangversenyteremmel várja a látogatókat. A Csontváry Művészeti Udvar a legendás B32 Galéria és Kultúrtérrel együtt Újbuda meghatározó kulturális-közösségi pontjaként és befogadó színházaként működik a helyi alkotóközösségekkel együtt.
 
A Csontváry Művészeti Udvarház megnyitása, mint a kerület meghatározó művészeti centruma, a 2011-ben elindított Európai Uniós támogatással megvalósult Újbuda Kulturális Városközpont program méltó befejezése. Újbuda friss művészeti centruma a Csontváry nevet, a festő műteremlakásáról kapta, amely a Hadik-házban, a B32 Kulturális központ tőszomszédságában található. 
Budapest egy új kulturális központja az udvarház, ahol jól megférnek egymás mellett a különböző társulatok, hazai és nemzetközi programok, táncszínházi és prózai előadások.
 
 

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »