68 ÉV HÁZASSÁG UTÁN ...

Kategória:
Nagyvilág, Érdekességek

Cikk írója:
Szepesi Tibor


68 ÉV HÁZASSÁG UTÁN ...


 

68 év házasság után 33 óra különbséggel hunyt el a házaspár

Bob és Corinne szerelmi története már gyerekkorukra visszavezethető, egymás mellett nőttek fel egy Nicollet County-i farmon. Bob Corinne testvérének, Haroldnak volt a legjobb barátja, a két fiatal pedig egymásba szeretett, és 1951-ben összeházasodtak.

A házasok 67 éven keresztül gazdálkodtak saját földjükön, és családot alapítottak. Hét gyermekük született, 14 unokájuk és 15 dédunokájuk.

Bobot hat hónappal ezelőtt rákbetegsége kórházba kényszerítette, nem sokkal később pedig Corinne-nál szívproblémák léptek fel, és ő is kórházba került.

Végül Corinne hunyt el hamarabb, de nem azelőtt, hogy még utoljára megcsókolta volna férjét és elmondta volna neki, mennyire szereti. Bob 33 órával később utána ment. Gyerekei szerint pedig ez nem véletlen. 

„Mikor elhúzták a függönyt anya holttesténél, apa csak bámulta, szóhoz sem jutott. Tudtuk, innen már lefelé vezet az út” – nyilatkozta Bob és Corinne orvos fia. Testvére, Lora hozzátette, aggódtak is, hogy mihez kezd az egyik a másikuk nélkül. Most viszont egy kicsit megnyugodtak, hogy szüleik hamar újra együtt lehetnek. 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »