Kategória:
Receptek, Desszert receptek

Cikk írója:
Deákné Rácz Edith


Baileys


Baileys

Próbáld ki, nagyon finom krémlikőr lesz belőle.

Hozzávalók: 2 dl rum, (vagy whisky)

20 dkg porcukor,

1 cs Aranka mogyoró krémpor ( főzés nélküli ),

3 dl féltartós habtejszín.

Elkészítés: A mogyoró krémport a tejszínnel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a cukrot a legvégén a rumot, jól összerázzuk.

Hűtőben hagyjuk 24 órát érlelődni! Fogyasztás előtt rázzuk össze alaposan.

Hűtve fogyasszuk.

Többször készítettem, és az eredeti italhoz "a megszólalásig" hasonló!

Itt az év vége, és a Szilveszter együtt jár az efféle csemegék élvezetével is!

De, csak mértékkel, mert "csalós"!

Kellemes Ünnepeket kíván: a szerkesztő.

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »