Oktatási intézmények

Település:
Budapest, 3. kerület


IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola


Cím: 1031 Budapest, Záhony utca 7., Érdeklődőknek: +36 1 588 8613, E-mail: info@ibs-b.hu

Diplomásaink a világ szinte összes országában megtalálhatók, semmihez nem hasonlítható kapcsolati tőkét jelentve ezzel egymásnak. Hogy ez a tőke folyamatosan rendelkezésre álljon, az IBS kiemelt fontosságúnak tekinti Öregdiák szervezetét, az Alumni-t, aminek keretében kéthavonta tartunk Alumni Esteket. Büszkék vagyunk arra, hogy minden harmadik volt hallgatónk Alumni tag, ami a folyamatosan növekvő, mára közel 50 %-ot kitevő külföldi hallgatói létszámot tekintve komoly eredmény.

Leendő hallgatóink angol és magyar nyelvű, alap-, mester- és doktori képzések közül választhatnak, de lehetőség van arra is, hogy valaki „csak” az angol nyelvtudását tökéletesítse nálunk.

Angol nyelvű képzések

Angol nyelvű alapképzések

A The University of Buckingham diplomáját nyújtó BSc szakok első éve közös, így a specializációra másodévtől kerül sor.

Angol nyelvű mesterképzések

Mesterképzéseink 12 hónap alatt elvégezhetőek, a képzés végén hallgatóink a University of Buckingam MSc diplomáját szerzik meg.

Doktori képzések

A The University of Buckingham-mel együttműködve iskolánk két gazdasági doktori képzést kínál angol nyelven.

Egy éves angol nyelvű MBA képzés

A jövő felsővezetői számára kínáljuk angol nyelvű MBA in Data-Driven Management programunkat, amely egyedülálló a régióban.

Magyar nyelvű alapképzések

Nemzetközi gazdálkodás, nemzetközi tanulmányok, gazdálkodási és menedzsment 400.000 Ft/félév.

Gazdálkodási és menedzsment szak

Ezen a szakon kínált tudás lefedi a hagyományos képzési rendszer gazdálkodási, közgazdász, üzleti kommunikáció, valamint közgazdász tanári szakjainak területét is.

Nemzetközi gazdálkodás szak

Ez az alapszak a gazdaságtudományi képzési terület üzleti képzési ágához tartozik. A diplomával szerezhető szakképzettség megnevezése: közgazdász nemzetközi gazdálkodási alapképzési szakon.

Nemzetközi tanulmányok szak

A nemzetközi tanulmányok alapszakot végző szakemberek szakképzettségük megnevezése szerint a nemzetközi kapcsolatok szakértői.

Magyar nyelvű mesterképzés

A brit diplomát adó képzések mellett az IBS magyar oklevelet adó mesterképzést is kínál.

Vállalkozásfejlesztés mesterképzés

Egyéb képzés

H-1031 Budapest, Záhony utca 7., Hungary

e-mail: info@ibs-b.hu

Telefon: +36 1 588 8600

Érdeklődőknek: +36 1 588 8613

Budáról:
A H5 HÉV Kaszásdűlő megállójától a 34, 134 vagy 106-os busszal egy megálló a Záhony utcáig (Békásmegyer felé), majd gyalog az Auchan áruház mellett a Graphisoft parkba.
 
Pestről:
Az M3 metró Lehel téri megállójától a 34 vagy 106-os busszal a Záhony utcáig, majd gyalog az Auchan áruház mellett a Graphisoft parkba.
 
Az IBS adminisztrációs épülete a Graphisoft park 2-es számú bejárata mellett,  az oktatási épület pedig az adminisztrációs épület mögött található.
 
Parkolás: A Graphisoft Parkban óránkénti díj megfizetése mellett lehet parkolni (csak készpénzben lehet fizetni), vagy éves bérletet lehet vásárolni. Kérjük, érdeklődjön a 2-es portán. A Parkon kívül ingyenes a parkolás. A közelben zajló útépítések miatt érdemes figyelni a híradásokat.
 
 
Forrás: ibs-b.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »