Programok / Zene, tánc, koncert

Település:
Hajdú-Bihar megye, Balmazújváros

Kategória:
Zene, tánc, koncert


Kőnig Rendezvényközpont


Kastélykert utca 1-2. Balmazújváros 4060 (30) 583 9926

Nyugat európai mintára épült rendezvényközpont, több funkciós modern komplexum.

A több funkciós rendezvényközpont egy olyan nyugat európai mintára épült modern komplexum, amelyben egyszerre található meg a kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés rendezésére alkalmas sportpálya valamint a legmodernebb informatikai és látványtechnikai eszközökkel rendelkező konferenciaterem.

Csarnok
Kézilabda pálya: Gerfloor borítású kézilabda méretű sportpálya egyaránt használható sport –és üzleti rendezvények megtartására. Céges kitelepülés alkalmával már 700 fős óriásrendezvény helyszíneként is ideális helyszín volt. A pálya lelátó részén jelen pillanatban 530 fő üllőhely van, amely további 350 üllőhellyel bővül hamarosan

Kőnig Terem
A legmodernebb informatikai háttérrel felszerelt konferenciaterem alkalmas esküvők és nagyobb létszámú céges rendezvények megrendezésére akár 250 fő részvételig is.

Corner Kávézó
A szálloda mellett található Corner Caffé a város egyik legkedveltebb találkozóhelye, ahol igazi kávéházi hangulat fogadja a vendéget. Elképesztően finom kávékülönlegességek, pizzák, friss napilapok, óriáskivetítőn történő meccsnézés, ingyenes csocsó és darts játéklehetőség, kellemes zene és igényes környezet fogadja a kikapcsolódni vágyó embereket. A nyári időszakban igazi itáliai fagylaltkülönlegességek teszik feledhetetlenné a Balmazújvároson töltött napokat.

Edzőterem
Akár az egyéni vendégek, akár sportos társaságok, de amatőr és profi sportcsapatok is kellőképpen felkészülhetnek a következő megmérettetésre a szálloda edzőtermében. A modern eszközökkel felszerelt konditerem ugyanis minden igényt kielégítő.

Forrás: https://www.facebook.com/pg/K%C5%91nig-Rendezv%C3%A9nyk%C3%B6zpont-125981077914742/about/?ref=page_internal

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »