Vendéglátó helyek

Település:
Pest megye, Pécel


Pekáry-kastély étterem


2119 Pécel, Maglódi út 12. +36-20-999-0-999 H-P: 11:00 - 22:00 Szo - V: 11:00 - 22:00

Hagyomány, kultúra, értékteremtés

„Nem lehet jól főzni jó alapanyag nélkül.”
Paul Bocuse

Kővári Imre

Családunk 20 éve foglalkozik vendéglátással, mely idő alatt igyekeztünk kitanulni a szakma fortélyait és rejtelmeit. Mindig azt tartottuk a legfontosabbnak, hogy vendégeink elégedetten és boldogan távozzanak tőlünk, s izgatottan várják a visszatérést.
2015-ben nyitottuk meg Panoráma Terasz nevű, 160 fő befogadására alkalmas éttermünket a Dunakorzón. A Budai Vár, a Citadella és a Lánchíd közvetlensége teszi lenyűgözővé és hangulatossá a kiemelkedő helyen működő éttermet azoknak, akiknek fontos a minőség, a megbízhatóság, és a változatosság melyet a „Panoráma Terasz” megnevezés fémjelez.
Szeretnénk, ha a Pekáry-Kastély étterem is minőségi, megbízható, ugyanakkor változatos hely lenne, ahova vendégeink szívesen betérnek, mert tudják, hogy elégedetten fognak távozni. Szeretnénk az éttermet körülvevő területet egy rendezvényközponttá, varázsolni, ahol vendégeink szívesen töltik el szeretteikkel szabadidejüket. Éttermünkkel évtizedekig fennmaradó értéket kívánunk teremteni az utókor számára. Engedjék meg, hogy az alábbi sorokat a idézzem, a “szakácsok pápájától” melyeket mi is hitvallásunknak tekintünk:

„A mi kötelességünk, hogy értelmet adjunk a következő generációknak azzal, hogy megosztjuk velük a tudásunkat, tapasztalatunkat. Megtanítjuk őket az elvégzett munka örömére, a természet tiszteletére, ami minden élet forrása. Bátorítjuk őket, hogy letérjenek a kitaposott ösvényről, hogy soha ne elégedjenek meg azzal, ami van. És biztatjuk őket, hogy engedjék szabadon az érzelmeiket.” (Paul Bocuse)

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »