KARÁCSONY TÁJÉKÁN NEW YORKBAN

Kategória:
Nagyvilág, Érdekességek

Cikk írója:


KARÁCSONY TÁJÉKÁN NEW YORKBAN


Sokak szerint a karácsonyi ünnepek idején nincs is jobb hely a világon, mint New York. Decemberben a város téli csodaországgá válik, ünnepi piacokkal, karácsonyfákkal és fényekkel beborítva. Sokan érkeznek ide, hogy megtekintsék a híres Rockefeller Center fáját, megcsodálják a díszes kirakatokat és a korcsolyát húzzanak a Bryant Parkban.

New York - Bryant Park - egy kis kikapcsolódás a nagyváros közepén.

Az ünnepi szezon teljes kihasználása érdekében a The Refinery Hotel vezetősége úgy döntött, hogy létrehoz egy ünnepi csomagot, amely a vendégei számára teljes new yorki karácsonyi élményt kínál. Karácsony napján a vendégek felejthetetlen látványban és kényeztetésben részesülhetnek a „lenyűgöző téli üdülés" elnevezésű csomag igénybevételével, aminek része, hogy a szobában élő, díszített karácsonyfával, szezonális ételekkel és italokkal, sütikkel várják a vendégeket. Mézeskalács házat is rendelhetnek, megnézhetik a Rockettes táncosait a Radio City Music Hall zenés karácsonyi darabjában, ünnepi forró csokoládét kóstolhatnak, és a hónap folyamán a szálloda szánkója is tele lesz játékokkal.

Mindent megtesznek, hogy a szálloda vendégei ünnepi hangulatba kerüljenek, prospektusaikban felhívják a figyelmet arra is: ha már ott vannak, csak néhány lépést kell tenniük, hogy a fontosabb turisztikai látványosságokat is megnézhessék, például a híres, fényárba borult Times Square-t és az Empire State Building épületét.

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »