Leszakadt egy józsefvárosi kisbolt galériája, egy ember meghalt

Kategória:
Helyi történetek, Helyi történetek

Létrehozva:
2021-12-28 19:18:37

Cikk írója:
Kovács István


Leszakadt egy józsefvárosi kisbolt galériája, egy ember meghalt


Kedden valamivel 11 óra után leszakadt egy élelmiszerbolt raktárként funkcionáló galériája a főváros VIII. kerületében lévő Baross utcában. A helyszínre riasztott tűzoltóknak egy férfit kellett kiemelniük a romok alól, akit a mentők megpróbáltak újraéleszteni, de a helyszínen belehalt a sérüléseibe – közölte a rendőrség.


A beszámoló szerint a baleset kedd délelőtt 11 óra körül történt, a helyszínre a VIII., a IX. és a XX. kerületi tűzoltókat riasztották. Ők a romok közül kimentettek két beszorult embert, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek. A Józsefváros újság híre szerint a harmadik sérültet csak hosszas munkával sikerült kiemelni, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ismeretlen tettessel szemben indított nyomozást gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a leszakadó törmelék összesen négy embert temetett maga alá mintegy húsz négyzetméteren, közülük hármat sikerült megmenteni.(Nyitóképünkön a baleset helyszíne, fotó forrása: Józsefváros újság / Bardovits Gábor)


 

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »