Kategória:
Receptek, Főétel receptek

Cikk írója:
Burjan Ildiko


REMOULADE-MÁRTÁS


REMOULADE-MÁRTÁS

remoulade mártás recept

Hozzávalók -4+ adaghoz:

  • 250 gramm majonéz
  • 30 gramm dijoni mustár
  • 1 evőkanál füstölt paprika
  • 1 evőkanál citromlé (frissen facsart)
  • 2 darab ecetes uborka
  • 1 evőkanál kapribogyó (opcionális)
  • 2 szál újhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál petrezselyem
 

Elkészítés:

A citromot vágjuk félbe, facsarjunk ki egy evőkanálnyira való levet, a magokat távolítsuk el.

A hagymát, a fokhagymát, az uborkát és a petrezselyemet vágjuk nagyon apróra.

A majonézt keverjük össze a mustárral, citromlével és a fűszerekkel, majd a végén forgassuk bele a hagymákat, uborkát és a kapribogyót.

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »