Település:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Balkány


Barackvirág Óvoda Balkány


4233 Balkány Szakolyi u. 9.

          Bemutatkozás


Jó helyen jár, ez a tájékoztató Önnek rólunk szól!  Szeretjük és büszkék vagyunk az óvodára, melyben dolgozunk. Sokat tettünk, és teszünk azért, hogy a hozzánk járó gyermekeknek, és leendő óvodásainknak felhőtlen boldog gyermekkora legyen és hogy, Önök szülők, napközben gyermeküket biztonságban tudják és nyugodtan végezhessék munkájukat. Törekszünk rá, hogy megismerjük a családok szokásait, értékeit mely azért fontos számunkra, hogy partnerként tudjuk segíteni gyermekeik nevelését. Előfordul, hogy egyes szülői elvárásnak nem tudunk megfelelni, például azért, mert ellenkezik nevelési elveinkkel. Ezért fontos, hogy elolvassák bemutatkozónkat, és bízunk benne, hogy kellő ismeretet ad rólunk, mely elősegíti döntésüket. Pedagógiai Programunk tartalmazza gyermekképünket, pedagógusképünket, szülőképünket, nevelési elveinket, értékrendünket. Kérjük éljenek a Nyílt napok lehetőségével, ahol szívesen látjuk a leendő óvodásainkat és szüleiket. A gyerekek megismerkedhetnek egy új csodával, magával az óvodával, az ovisokkal, a szülők betekintést nyerhetnek az óvoda mindennapjaiba, a szokásrendszerébe, napi nevelési gyakorlatunkba.

A mi óvodásaink szeretnek az óvodában járni, szokás és szabály rendszerünkben a gyermekek biztonsággal eligazodnak, és könnyen teremtenek baráti együttlétet.

Gyermekközpontú szemléletünkre mindig jellemző, hogy a kis- és nagydöntéseknél mindig a gyermekek érdekét tartjuk szem előtt. Környezetüket úgy alakítjuk, hogy a mai kor elvárásainak megfelelően sok mindennel megismerkedjenek, élményeket, tapasztalatokat szerezzenek. Ez az alapja annak, hogy gyermekeink megállják majd helyüket az iskola elvárásaival szemben.

 

     Forrás:  barackviragovoda.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »