Oktatási intézmények

Település:
Budapest, 19. kerület


Budapesti Vendéglátóipari és Humán SZC Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola


Budapesti Vendéglátóipari és Humán SZC Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola

1194 Budapest, Csengő u. 1. | +36-1-282-8213 | http://semmelweis-bp.sulinet.hu
 
 
 

Iskolánkban, amely Kispest csendes, zöldövezeti részén fekszik, 1965-ben indult az oktatás. Az elmúlt évtizedek a folyamatos változások jegyében teltek, iskolánk képzési arculatának hármas irányultsága mégis állandóságot és egyben sokszínűséget mutat: szakközépiskolai tagozatunkon három szakmacsoportban (egészségügyi, környezetvédelmi-vízgazdálkodási, szociális szolgáltatások) folyik szakmacsoportos alapozó oktatás, a szakiskolai tagozaton pedig 2013-tól két szakma, a szociális gondozó és ápoló, illetve a víz- és csatornamű-kezelő indítására kaptunk lehetőséget, valamint esti tagozaton újra elindíthatjuk az ápolóképzést.

Minden tanévben indítunk nyelvi előkészítő évfolyamot, amelynek tanulói az angol nyelv intenzív tanulása után a második tanévtől – a fenntartó aktuális döntése alapján – egészségügyi vagy környezetvédelmi szakmacsoportban folytathatják tovább tanulmányaikat. Szakközépiskolás tanulóink az érettségi vizsga után a TISZK szakképző központjaiban folytathatják tovább tanulmányaikat, ahol OKJ-s szakmai végzettséget szerezhetnek.

 
 

Kapcsolat:

Telefon: +36-1-282-8213
Email: iskola@semmelweis-bp.sulinet.hu
Honlap: http://semmelweis-bp.sulinet.hu
 
 
 
 
Forrás: https://19.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/oktatas/budapesti-vendeglatoipari-es-human-szc-semmelweis-ignac-human-szakkepzo-iskola

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »