Programok / Kiállítások, vásárok

Település:
Budapest, 3. kerület

Kategória:
Kiállítások, vásárok

Létrehozva:
2020-01-29 12:34:23


CSOPA - Csodák Palotája


Interaktív tudományos kiállítás és szórakoztató központ, 1036 Budapest, Bécsi út 38-44., Tel.: +36-1-814-80-60, Nyitva: H-V: 9:00 - 19:00

CSODÁK PALOTÁJÁRÓL

Csupa csoda a CSOPA, amely az ország egyik legnagyobb tudományos szórakoztatóközpontja, és 2017 ősze óta a III. kerületben, Óbudán várja a kíváncsi felfedezőket.

A többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak tartalmas programot nyújtó megújult Csodák Palotája 5000 m2 – en, több, mint 250 interaktív játékkal, színes attrakciókkal várja látogatóit, akik játszva ismerik meg a minket körülvevő világot.

A tudományos szórakoztatóközpontban bepillanthatunk 8 tematikus egységbe, az Öveges teremben  látványos előadásnak lehetünk részesei, míg a Richter Gedeon laborban kísérletező tudósok bőrébe bújhatunk. A négy tematikus Szabadulószoba rejtélyeinek megfejtéséhez logika és kreativitás szükséges. Az 5D, 9D és Körmozi élményvetítések érzékszerveinket teszik próbára. A CSOPA területén számos egyedülálló szórakozási lehetőséggel is találkozhatunk. A képernyők szerelmeseit 27 interaktív asztal, a sportkedvelőket különleges csocsók és biliárdfoci pályák, a felfrissülni vágyókat pedig különleges lombikokban felszolgált frissítő italok várják.

Igazi családi program ez, ahol már a legkisebbekre is gondoltak, külön kiadványban mutatják be azokat a játékelemeket és attrakciókat, amelyeket a 3-6 éves korosztály is élvezettel használhat. Így válik a CSOPA szórakoztató élménnyé az egész családnak.

NÉZD MEG, MIT TUD A TUDOMÁNY!

Szórakozás minden korosztálynak Óbudán, a Buda Entertainment & Gastro Szórakoztatóközpontban!

HA KELL EGY HELY, AMI...

  • kíváncsivá tesz és kielégíti a kíváncsiságodat,
  • segít megérteni a természet jelenségeit,
  • segít élővé tenni azt, ami az iskolában csak elmélet volt,
  • minden nap látogatható

HA KELL EGY HELY, AHOL...

  • a család minden tagja játszhat,
  • olyan szórakozásban van részed, ami tudásként beépíthető az életedbe,
  • elmagyarázzák azt, amit nem értesz,
  • minden látogatáskor új kísérletbemutatót láthatsz,

HA KELL EGY HELY, AMIRŐL…

  • eszedbe jut a helyes válasz, ha egy természeti jelenségről kérdeznek,
  • később is sokat beszélgethetsz azokkal, akikkel közös élményben volt részetek,

…AKKOR AJÁNLJUK A CSOPÁT.

Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely több mint 20 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi Élményvetítések és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Óbudán nem csupán remek hétvégi családi és gyerekprogramot, kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. | Buda EG Bevásárlóközpont

Központi telefon: +36-1-814-80-60

Nyitvatartás: H-V: 9:00 - 19:00

JEGYÁRAK

Csopa belépőjegy: 3.600 Ft
Legjobb ajánlatunk  
Csopa Havibérlet: 5.400 Ft
Csopa Kísérő+ 1 gyermek havibérlet:
A havibérletek névre szólók, nem átruházhatók! A kísérő bérlet esetében a kísérő személye változhat, így az kíséri el a bérlet tulajdonos gyermeket, aki szeretné. 
10.800 Ft

EGYÉNI ÉS CSALÁDOS KEDVEZMÉNYEK:

Csopa gyerek/diák/nyugdíjas belépőjegy: *
* Csopa gyerek/diák/nyugdíjas napi jegy a jogosultságot igazoló dokumentum felmutatásával váltható. Gyerek jegy 3-18 éves kor között, diák jegy 25 éves korig, nyugdíjas jegy 60 éves kor felett váltható. 3 éves kor alatti gyermekeknek a belépés díjtalan.
2.800 Ft
Csopa Délutáni belépőjegy: (hétfőtől csütörtökig 16.00 után) 1.800 Ft
Randi belépőjegy (/fő): 3.500 Ft
Jelképes belépőjegy:**
** Jelképes jegy váltható érvényes SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, AOSZ, MACIE és MÁK-fogyatékossági támogatásra jogosult igazolvánnyal.* A fogyatékossággal élő személlyel 1 fő kísérő ingyen bejöhet.
*A MÁK által kibocsátott hatósági igazolványok közül csak a fogyatékossági támogatásra jogosultak hatósági igazolványát áll módunkban elfogadni. A MÁK által más támogatásról, pl. emelt családi pótlékról szóló hatósági igazolványból a fogyatékossági jogosultság nem állapítható meg egyértelműen, ezért azt nem áll módunkban elfogadni.
1.000 Ft
Családi belépőjegy: (2 felnőtt és 2 gyermek részére) 12.200 Ft
Családi jegy mellé további gyerek belépőjegy: 2.500 Ft
Pedagógus Klub tag belépőjegy:
Ha Ön még nem Pedagógus klubtag, de szeretné igénybe venni a kedvezményt, akkor INGYENESEN tud regisztrálni az alábbi oldalon!
1.800 Ft
Születésnapját aznap ünneplő látogatónak:
(Ha magával hoz bármilyen, a születésnapját igazoló okmányt és azt felmutatja a pénztárnál.)
1.800 Ft

KEDVEZMÉNYEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK CSOPORTOKNAK: ***

*** Csoportos jegyek legalább 15fő, egy korosztályba tartozó látogató részére válthatók.
Minden 15 fő után 1 kisérő ingyenesen léphet be a szórakoztatóközpont területére.

AJÁNDÉK FOGLALKOZÁS CSOPORTOKNAK!

Minden csoportos jegyvásárlás mellé 1 előadás, vagy laborfoglalkozás, vagy interaktív óra INGYENESEN választható hétfőtől-péntekig, tanítási napokon a szabad helyek függvényében szeptember 1- április 30-ig!

Felnőtt csoport belépőjegy (/fő): 3.300 Ft
Diákcsoport belépőjegy (/fő): 2.500 Ft
Csoport kiegészítő jegy előadásra (/fő): 600 Ft
Csoport kiegészítő jegy laborfoglalkozásra (/fő): 600 Ft
Csoport kiegészítő jegy interaktív órára (/fő): 600 Ft
Kiegészítő jegy Projektnapra (jelentkezni itt) 1200 Ft / fő
Kiegészítő Csopa Batyu jegy (jelentkezni itt) 600 Ft / fő

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAI:

Öveges termi előadás: (Egy előadás időtartama 30 perc): 600 Ft
5D: (Egy vetítés időtartama 3 – 5 perc): 600 Ft
Körmozi: (Egy vetítés időtartama 3 – 5 perc): 600 Ft
9D: (Egy vetítés időtartama 3 – 5 perc): 600 Ft
Biliárd foci (/30 perc): 1.500 Ft
Szabadulószobák (/szoba)
(Résztvevők száma: 2–5 fő Játékidő: maximum 45 perc. Az ár egységár, azaz a játékosok számától független.)
4.000 Ft

SZÜLINAPOS RENDEZVÉNY ÁRAI:

Szülinapos rendezvény alapár: (létszámtól független) 30.000 Ft
Szülinapos belépőjegy (/fő): (a szülinaposnak és 2 kísérőnek ingyenes) 3.500 Ft
Szülinapos belépőjegy: (Az alapáron felül felnőtteknek.) 5.000 Ft
Labor foglalkozás: (/csoport, max 25 fő) 9.000 Ft
Exkluzív előadás: (/csoport, max 25 fő) 9.000 Ft
Csocsó bajnokság: (/csoport, max 25 fő) 5.000 Ft
Biliárd foci (/30 perc) 1.500 Ft
Nyomozós játék: (/csoport, max 15 fő) 9.000 Ft

A belépőjegyek megváltása belépést biztosít a Csopa tudományos szórakoztatóközpont területére, és feljogosít a területen lévő játékok és szolgáltatások igénybevételére, melyek egy részére (Kiegészítő szolgáltatások) kiegészítő jegyet kell váltani! A jegyárak forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák.A ruhatár díjtalan, használata nagyobb csomagok részére biztonsági okokból kötelező.

* Csopa gyerek/diák/nyugdíjas napi jegy a jogosultságot igazoló dokumentum felmutatásával váltható. Gyerek jegy 3-18 éves kor között, diák jegy 25 éves korig, nyugdíjas jegy 60 éves kor felett váltható. 3 éves kor alatti gyermekeknek a belépés díjtalan.
** Jelképes jegy váltható érvényes SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, AOSZ, MACIE és MÁK-fogyatékossági támogatásra jogosult igazolvánnyal.A MÁK által kibocsátott hatósági igazolványok közül csak a fogyatékossági támogatásra jogosultak hatósági igazolványát áll módunkban elfogadni. A MÁK által más támogatásról, pl. emelt családi pótlékról szóló hatósági igazolványból a fogyatékossági jogosultság nem állapítható meg egyértelműen, ezért azt nem áll módunkban elfogadni. A fogyatékossággal élő személlyel 1 fő kísérő ingyen bejöhet. A fogyatékossággal élő személlyel 1 fő kísérő ingyen bejöhet.
***Csoportos jegyek legalább 15 fős, egy korosztályba tartozó látogatócsoportok részére válthatóak. 15 főnként 1 kísérő ingyenesen léphet be a szórakoztatóközpont területére.

KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ KÁRTYÁK:

Budapest Kártya elfogadóhely

HVG klubkártya: A HVG klubkártya tulajdonosok 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú felnőtt és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-V: 09:00-19:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhatnak fel.

START Klub kártyacsalád (START Klub 50%, Bónusz, VIP és Prémium kártya): a START Klub kártya tulajdonosa, valamint szombati napokon 1 fő vele együtt utazó útitársa 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú felnőtt, és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-V: 09:00-19:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhatnak fel.

Pagony törzsvásárló kártya: A Pagony törzsvásárló kártya tulajdonosai 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú felnőtt és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-V: 09:00-19:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhatnak fel.

CSOPA AJÁNDÉKUTALVÁNY:

Ajándékutalványt a helyszínen, a pénztárban lehet megváltani minden nap 09:00-19:00-ig, vagy online az alábbi gombra kattintva.

 

Forrás: csopa.hu

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »