Programok / Bor és gasztronómia

Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa

Kategória:
Bor és gasztronómia


Kiskunmajsán járt Koch Csaba az Év Bortermelője


Borvacsora keretében ismerkedhetett a majsai közönség az Év Bortermelője címet elnyert Koch Csaba borásszal és a Hajós-Bajai, valamint a Villányi borvidéken termelt szőlőkból előállított boraival.

A szakma “Kossuth-díját” elnyerő borász két éve, első magyarként lett tagja a francia Auguste Escoffier Tanítványai Lovagrendnek. Tavaly a borotai székhelyű borászata a legeredményesebb lett az országos borversenyen és elnyerte a Legjobb Európai Borászat címet is.

A Termál Bisztróban tartott borvacsorán adott interjújában Koch Csaba úgy vélekedett: tovább tart a gyümölcsös, illatos fehér borok előretörése a magyar piacon és azt is elárulta, hamarosan bioboraikkal is megjelennek. Hangsúlyozta: több borászat is bizonyította már, hogy az Alföldön is lehet kiváló borokat készíteni.

forrás: facebook.com/kiskunmajsavaros

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »