Kategória:
Receptek, Desszert receptek

Cikk írója:
Orbán Anita


Burgonyás pogácsa


Hozzávalók:

  • 40.dkg.liszt
  • 20dkg.burgonya
  • 25.dkg.vaj
  • 1.db.tojás
  • 1.cs.sütőpor
  • 2.kk.só
  • 1.dl.tejfől
  • 1.dl.tej 
  • a kenéshez 1 tojás

Ahogyan készül:

A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd hűtőben pihentetjük,utánna háromszor kinyújtjuk,hajtogatjuk,mint a leveles tésztát,majd 30 percig pihentetjük. Ujnyi vastagra nyújtjuk,kiszaggatjuk,tojással megkenjük,köménnyel megszórjuk de lehet sajttal is és közepes hőfokon kivajazott,lisztezett tepsiben megsütjük.

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »