CivilnJótékonysági licit coport

Kategória:
Nagyvilág, Érdekességek

Létrehozva:
2019-11-03 23:42:20

Cikk írója:
Kovács István


CivilnJótékonysági licit coport


Ez a csoport azért jött létre, hogy beteg gyerekeket segítsünk a gyógyulásukban.
Az itt licitre meghirdetett termékek / szolgáltatások bevétele 100%-ban egy közösen kiválasztott alapítványhoz kerül. Az is segít aki elad és az is, aki vesz!
Nézzünk szét mennyi felesleges dolog van otthonunkban, ami másnak kincs lehet és aminek az eladásával egy beteg gyermek gyógyulásához kerülünk közelebb.
A licit végét mindig írjátok oda légyszi, órára pontosan.
A nyertes licitálónak 48 órája van az alapítvàny számlájára utalni. Ha nem teszi, a második legnagyobb összeget felajánló nyer és így tovább. A postázás az eladó költsége, hacsak nem írja ki másképp, de személyes átvételt is megbeszélhettek. Az átadás/postázás feltétele a banki bizonylat bemutatása az alapítvány felé. Hajrá! ❤️

HOGYHOGY MENTŐMOTOROK?!❤️????????

https://www.facebook.com/groups/643332389525688/

“Törökné Tenk Dóri vagyok, 2 gyermekes veszprémi édesanya. 2019. augusztus 31-én Balatonakarattyán megálltunk egy étteremben ebédelni. A kerthelyiségben ültünk le, egy karnyújtásnyira volt tőlünk egy játszótér kialakítva, trambulinnal. A gyerekek kérték, hadd ugráljanak egy kicsit ebéd előtt. Pár perc telt el, amikor a kislányunk (7 éves) kétségbeesetten elkezdett segítségért kiabálni, hogy Balázs, a bátyja (10 éves) nem kap levegőt. ????
Odarohantunk, és szegényem nagyon rosszul nézett ki, a szemei kikerekedve már, semmi levegőt nem kapott, és nagyon fájlalta a hasát. ???? Rosszul esett, mint kiderült...Minden lepergett a szemem előtt. ???????????? Olyan borzasztó megtapasztalni, hogy tényleg egy pillanat alatt megvan a baj, és az ember elveszítheti “a mindenét”. ????
Kiabáltam, hogy hívjon valaki mentőt, de abban a pillanatban begurult egy motoros mentőorvos az udvarba (az őrangyal munkához látott ????????), és azonnal megkezdte a segítségnyújtást. Fel sem fogta az agyam, hogy került oda ilyen gyorsan...Dr Vajda Márk. Ő a mi segítőnk. ????????...Ő értesítette a mentőket, a szirénázó mentőautót bekísérte Veszprémbe, ott elmondott mindent az ügyeletes orvosnak. Szerencsére a gyermekünk jól érzi magát (lekopogom), 2 hét elteltével már ki merem jelenteni.

Bevallom, korábban nem tudtam a motoros mentők létezéséről, de a kórházból hazaérve beleástam magam a róluk szóló cikkekbe, és beszéltem az alapítványuk marketingesével, Miával is telefonon.
Egyszerűen nem hagy nyugodni a gondolat, hogy pénz hiányában csak 6 (igen, hat) darab ilyen motor van az országban.
Mindenki át tudja érezni, ha egy szerettünk, vagy mi magunk bajban vagyunk (legyen szó egy rosszullétről, vagy egy autóbalesetről), minden perc számít. Mindannyiunk érdeke ebben az országban, hogy minél több motoros mentő legyen az utakon, hiszen ha egy “motoros szakember” megkezdi a mentést már a mentőautó megérkezése előtt, az akár az életünket is megmentheti.

Egy mentésre alkalmas motor 10.000.000 Ft nagyságrendileg (motor+átalakítás mentésre+felszerelés).
Én ezt az összeget tűzöm ki célul, 2019.november 15-re szeretném összegyűjteni.”

A fenti posztom óta, amit a személyes fb profilomon osztottam meg szeptember 13-án, 7 hét telt el. A mai napon átlépte a gyűjtés a 6.5 millió forintot. ❤️
Amikor láttam ezt a csodálatos összefogást ebben a csoportban, úgy döntöttem, megkeresem a csoport egyik adminisztrátorát.

Igen, itt most nem egyetlen gyermekről lesz szó, ahogy az átvezetőben is említették, hanem MINDANNYIUNK GYERMEKÉRŐL. Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor a segítséget várod, és minden pillanat egy örökkévalóság.

Mikor Orsiék rábólintottak a motoros gyűjtésre, mertem nagyobbat álmodni, hiszen fantasztikus emberek gyűltek itt össze. Ha valamikor, MOST LEHET NAGYOT ÁLMODNI.
További 35 millió forintot szeretnék Veletek közösen összegyűjteni, a fentebb említett 6.5 millió forinton felül. Szeretném, ha két motor is kijönne az összegyűjtött összegből (a vásárlásról, az átalakításról, és az átadásról is tudósítani fog az Alapítvány), valamint lenne pénzük olyan fontos és nélkülözhetetlen dolgokra, mint szakmai továbbképzések, új védőfelszerelések, speciális egészségügyi eszközök, a motorok szervízelése…nem beszélve az alapítvány működésének költségeiről.

Most itt a nagy lehetőség, TE is besegíthetsz a Civil Jótékonysági Licit csoportban!

Fogjunk össze, ez mindannyiunk érdeke, bármelyikünk gyermekének az élete múlhat az ő gyorsaságukon!❤️

Hamarosan jön az alapítvány azon számlaszáma, ami külön a civil licit miatt, azaz Miattatok lett aktivàlva - így teljes egészében, közlemények nélkül is lekövethető lesz a csoport által összegyűjtött összeg.

Köszönök minden segítséget a Magyar Mentőmotor Alapítvány nevében is!

Törökné Tenk Dóra
Veszprém

#balazsmentomotor

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »