Programok / Szabadidő, sport, életmód

Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa

Kategória:
Szabadidő, sport, életmód

Létrehozva:
2020-09-08 15:42:53


A majsai lányok megnyerték a felkészülési tornát, a fiúk másodikak lettek


Második helyen végzett a Kiskunmajsai KC az NB-II-es férfi csapatok felkészülési tornáján, amit Majsán rendezett a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség.

A „Tigrisek” az elődöntőben a fiatal kiskunhalasi csapat ellen 33-20-ra nyertek, így a Kalocsa ellen győztes Makóval vívták a döntőt. A harmadik helyért a Kalocsa egy gólzáporos meccsen múlta felül a szimpatikusan küzdő halasi fiatalokat. A döntőben aztán a „Tigrisek” egy végig kiélezett mérkőzésen megszorongatták esélyesebb ellenfelüket, ám végül a „hagymások” diadalmaskodtak, miután 23-20-ra győztek. Csapatunk jól küzdött és ez jó előjel a bajnoki rajt előtt.

Múlt vasárnap az I. Majsa Kupa női tornát rendezték a városi sportcsarnokban. A körmérkőzéses tornát megnyerték Komáromi Tibor tanítványai. A Soltvadkertet 17-10-re verték a „Vadmacskák”, majd a Mizse ellen aratott 14-13-as győzelem után elég volt a Kiskőrös elleni döntetlen (15-15), így a „Vadmacskák” jobb gólkülönbségüknek köszönhetően itthon tartották a kupát. A trófea mellett 2 különdíj is itthon maradt, hiszen Sipos Liza lett a legjobb hazai játékosTabajdi Berta pedig a gólkirálynő.

A női torna végeredménye:

1. Kiskunmajsai KC 5,

2. Kiskőrösi NKSE 5,

3. Mizse KC 2,

4. Soltvadkert 0 pont.

 

Forrás és fotó: Kiskunmajsai KC facebook oldala

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »