Vendéglátó helyek

Település:
Veszprém megye, Balatonalmádi

Létrehozva:
2020-01-31 20:15:27


Büfék


Büfék

 

Stég büfé

Elérhetőségek:

  • 8220 Balatonalmádi-Káptalanfüred, Kis Strandon
  • Telefon: +36 30 536 1043

Balatonalmádi Káptalanfüreden a Kis Strandon a kerékpár út mellett található üzletünk. A klasszikus strandételeken kívül évről-évre különleges fogásokkal kényeztetjük a hozzánk látogatókat. Idén is a BBQ ételeké lesz a főszerep.

A Pulled Pork szendvics és az angus marhából készült hamburger napi szinten elérhető lesz a nyári szezonban. Bor választékunkat a Guden Birtok boraival színesítjük.

 

„A Zöld”

Kerékpáros pihenő romantikusoknak és fáradtaknak a Szentkirályszabadja és Almádi között, a Vödörvölgyben húzódó vadregényes kerékpárút mellett.

A Zöld azonban nemcsak egy bringás büfé, hanem egy olyan hely ahol, mindenki menedékre lelhet, megpihenhet a csodás környezetben, kifújhatja magát és elfelejtheti a hétköznapokat, miközben kemencés ételeket, langallót, lecsót, ételkülönlegességeket, házi szörpöket és balatoni borokat kóstolhat.

Autóval is megközelíthető, de érdemesebb bicajjal, gyalog vagy akár lóval érkezni, hogy megízleljétek az igazi ZÖLD-élményt 

A Zöld facebook oldalán mindig megtaláljatok a legfrissebb információkat a nyitvatartásról és egyéb tudnivalókról.

 

Jóbarátok Halsütöde

Elérhetőségek:

  • 8220 Balatonalmádi, Budatava strand
  • Telefon: +36 30 686 0522
  • FB: www.facebook.com/jobaratokhalsutode

A Balaton-part híres-neves halsütödéje az budatavai strand bejárata mellett. Márkus Ferenc és csapata kínálja itt a sült keszeget, fogast, pisztrángot, a ponty-, harcsa- és vegyes halászlevet belsőséggel. Télen kocsonyát, füstölt halat. A falakon oklevelek, díjak, és egy felirat: A medve nem játék! A halak sorsa itt gyorsan megpecsételődik, előttünk sülnek ropogósra. Persze van itt minden, ami egy strandbüfében dukál. Főtt kukorica, sült krumpli, mindenféle palacsinták, egytálételek, amiket éppen kieszelnek. De ezek szót sem érdemelnek, ha az ember elé kitesznek egy fél kilós, hatvan dekás fogast és mellé néhány kovászos uborkát.

 

Süss Fel Nap Strandbüfé

 

 

Forrás: https://balatonalmadi.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »