Hivatalok, hatóságok

Település:
Pest megye, Sülysáp


Estikék Idősek Otthona


Estikék Idősek Otthona

 

Elérhetőség

Levelezési cím:
Estikék Idősek Otthona
2241 Sülysáp, Vasút u. 42.
E-mail: info@estikek.hu
Fax: 06-29-635-881

Telefonszámok:

06-29-635-880, 06-29-436-680

06-70-932-5746

 

Honlap: http://www.estikek.hu/eler.html

 

 

Az Estikék Idõsek Otthona. Ápolás-gondozás, súlyos betegségben szenvedõk és demeciával küzdõk ellátása, napidíjas formában. Egyszeri belépési díjat semmilyen jogcímen nem kell fizetni!

Az Estikék Idõsek Ápoló-Gondozó Otthona 100 fõ férõhelyszámú, a Pest Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala által engedélyezett gondozási ápolási intézmény, négy bentlakásos ápolási részleggel.

Az Estikék Idõsek Ápoló-Gondozó Otthona csak súlyosan beteg, önellátásra nem vagy részben képes, napi minimum 4 óra ápolást igénylõ gondozottaknak nyújt elhelyezést és mindennapi ápolást - gondozást. A Gondozási Ápolási Intézményünk kifejezetten az idõskori demenciában, idõskori elbutulásban (alzheimer típusú demencia és vasculáris demencia), parkinson kórban szenvedõ vagy agyi történéseken (agyvérzés, stb.) átesett betegek számára nyújt kiemelkedõ szakmaiságú ellátást.

Gondozási - Ápolási Intézményünk ugyan súlyos betegekkel foglalkozik, mégis törekszik arra, hogy a lehetõ legbarátságosabb tárgyi és személyi feltételeket, és a biztonság fenntartása mellett a legnagyobb szabadságot biztosítsa ellátottainknak, elkerülve ezzel a "kórházi" jelleget. Ápoló-gondozói ellátás, teljes kiszolgálás, családias környezetben!

Sajnos azonban a betegség, az elmúlás látványa minden embert (természetesen a hozzátartozókat is) megvisel. Tehát intézményünk nem jó választás akkor, ha szeretett hozzátartozójuknak nincs szüksége valódi, magas színvonalú ápolásra, egészségügyi ellátásra. Ebben az esetben mindenképpen célszerû más intézményben érdeklõdni az elhelyezés ügyében.

 

Forrás: http://www.estikek.hu/

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »