Programok / Szabadtéri rendezvények

Település:
Budapest, 3. kerület

Kategória:
Szabadtéri rendezvények

Létrehozva:
2020-01-29 09:14:25


Sziget Fesztivál


Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye az Óbudai szigeten augusztusban egy héten át


 


 


 


 

 
 

 


 

 

 

A Sziget Fesztivál, melyet 1993 óta minden évben Budapesten, az Óbudai-szigeten rendeznek meg, Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. A minden év augusztusában megrendezésre kerülő fesztivál évről évre mind több magyar és külföldi látogatót vonz. 2017-ben már közel 500 ezren érezték jól magukat az Óbudai-szigeten a teljes héten át tartó rendezvényen, mely számos díjat nyert világszerte. Minden évben világhírű énekesek, zenekarok kapnak meghívást, így külföldi nagy kedvenceinkkel itt biztosan találkozhatunk.

Telefonos ügyfélszolgálat a fesztivál ideje alatt: +36 20 345 9155

Zajvonal: 0619200676

Sziget Experience

Éld át az utánozhatatlan Sziget hangulatot! És hogy mitől különleges a Sziget? Mutatjuk! 

Mindenünk a zene

Az első Sziget Fesztivál 1993-ban nyitotta meg kapuit egy egészen kis közönség számára, ám azóta Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljává nőtte ki magát. Évről évre azon dolgozunk, hogy Szitizenjeinknek elhozzuk a legnagyobb fellépőket és több, mint 1000 előadásnak adjunk teret 60 különböző színpadon, 7 teljes napon át.

Szitizenek világszerte

Több mint 100 nemzet képviselteti magát a Szigeten, olyan távoli országokból is érkeznek látogatók, mint Brazília vagy Új-Zéland. Ez a békés találkozása a kultúráknak - a zene, az ünneplés és szórakozás jegyében - az, amiről a Szabadság Szigete valójában szól.

Művészet és inspiráció

Bár a zene áll a Sziget központjában, a művészet is kulcsszerepet játszik minden évben. Cirkusz, tánc, színház, performanszok, múzeumok, képzőművészeti helyszínek: felsorolni is nehéz, mennyi program várja a fesztiválozókat a nap minden pillanatában. A világ minden tájáról érkeznek művészek és előadók, de minden Szitizen előtt ott van az alkotás lehetősége

Téged is vár a Love Revolution

Mindannyian mások vagyunk, máshonnan érkeztünk, más a vallásunk, a bőrünk színe, más nyelvet beszélünk, más az érdeklődési körünk, az ízlésünk, különböző dolgokat tartunk fontosnak, de amikor együtt vagyunk, rájövünk, hogy a különbözőség ereje nagy dolgokra képes. Hiszünk benne, hogy a különbségeinkből kovácsolhatunk olyan egységet, ami képes változást teremteni. Megannyi árnyalatban és háttérrel érkezünk, de közös értékrendünk összetart minket.

A mi ügyünk: Superar

Sziget idén összefogott a Superar kezdeményezéssel, hogy közösen támogassuk a hátrányos helyzetű gyermekek zenei nevelését. A Superar program hátrányos helyzetű gyermekeknek és fiataloknak segít a zenélés erejével átlépni a társadalmi és gazdasági korlátaikon. A Szigeten minden kijelölt gyűjtőponton leadott repohárral a Superar programot támogatjátok.

Fővárosunk, Budapest

Budapest a kedvenc városunk, az év minden napján, de a Sziget Citypass-szal egy egészen új oldalát is megismerheted a városnak a fesztivál ideje alatt. Rengeteg kedvezmény és programlehetőség vár téged, a legendás gyógyfürdőktől kezdve a múzeumokig.

Zöld Sziget

A Szigeten szívügyünk a környezetünk fenntarthatósága és fejlesztése. Igyekszünk a tudatosságot Szitizenjeinknek is átadni, hogy egy olyan közösséget hozhassunk létre, amelyik törődik a természettel. Évről évre zöldebbé válunk és fokozatosan teszünk azért, hogy közelebb kerüljünk céljainkhoz.

Helyszín:

Budapest, III. kerület Óbudai sziget

Időpont:

2020. augusztus (pontos időpont hamarosan)

Jegyárak: Hamarosan

- 5napos bérletek, 3napos és napijegyek...

- Kemping, glamping és egyéb szolgáltatások

Hol vásárolhatom meg Sziget belépőmet?

A leggyorsabban a webshopunkban tudod megvenni jegyedet. Fontos, hogy csak a webshopunkban és a hivatalos jegyterjesztő partnereinknél megvásárolt jegyekért tudunk felelősséget vállalni.

Mikortól áruljátok a kempingjegyeket?

2020 elején tervezzük indítani.

FIZETÉS A FESZTIVÁLON

A fesztiválon csak készpénzmentes fizetésre van lehetőség. Fizetni feltöltött karszalaggal vagy contactless bankkártyával/okostelefonnal tudsz.

Mit jelent, hogy bárhol sátrazhatok a Szigeten?

Belépőjegyeddel ingyen és szabadon kempingezhetsz bárhol, ahol nincs külön tiltva a sátrazás.

 

Forrás: szigetfestival.com

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »