Település:
Zala megye, Hévíz

Létrehozva:
2019-10-08 12:21:24


Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház


A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Magyarországon a legjelentősebb olyan egészségügyi szolgáltató intézmény, amely a gyógyítás mellett kimagasló gyógyidegenforgalmi tevékenységet is folytat. Egyedüli birtokosa egy olyan szellemi potenciálnak és az ezt kiszolgáló technikának, amelynek kutatási eredményei, diagnosztikai, terápiás részlegei, orvosszakmai háttere, szálláshelykínálata, valamint az oktatási szférában és a gyógyturizmusban betöltött szerepe mind belföldön, mind külföldön meghatározó helyet foglal el.
Az intézmény egy közel 59 hektáros természetvédelmi területen helyezkedik el, amelynek harmada véderdő, harmada parkerdő és harmada közpark. Az „Egészség és harmónia” gondolatok jellemzik a társaság komplex tevékenységét, a gyógyulni és pihenni vágyók igényeit szem előtt tartva. Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház profilját adó három szervezeti egység – Hévízi Gyógytó, Szent András Reumakórház, és a Hotel Spa Hévíz******* - az EuropeSpa MED díjjal is büszkélkedhet. A történelmi fürdőváros egyedülálló és nemzetközileg is elismert gyógytava és szállodája, az ott található természeti gyógyerők és a több, mint kétszáz éves orvosszakmai kompetencia mind hozzájárultak, hogy Hévíz kincse méltón megfelelt a szigorú minőségi, biztonsági és szolgáltatási követelményeknek.
A fejlett gyógyászati és orvosszakmai háttér, valamint a konkurens szállodák szolgáltatás kínálatának megvizsgálása után a további cél, a szállodában speciális terápiás részleg létrehozása.

 

FORRÁS:  spaheviz.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »