Programok / Zene, tánc, koncert

Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunfélegyháza

Kategória:
Zene, tánc, koncert


Rocktár Élőzenés Klub


Kiskunfélegyháza, L., Kossuth Lajos u. 35, 6100 Telefon: 06 20 801 6034 Élőzenei bázis, koncertterem, próbaterem és hangszeres oktatás Kiskunfélegyházán a vasútállomás mellett a központban

Nyitvatartás: Péntek-Szombat 17:00-02:00
 
A Rocktár Élőzenei Bázis Kiskunfélegyháza főutcáján, a vasútállomás mellett található az egykori honvédségi raktár termeiben. Jelenleg Dél-Magyarország legnagyobb befogadó képességű koncertklubja, amely elnyerte az Év Vidéki Klubja 2012-díjat.
A koncertklub modern szellemiségben és hangzással, de retro berendezési stílusban nyújt kulturált, elérhető árú élőzenei szórakozást fiatalnak és idősnek egyaránt. A koncertek változatos zenei stílus, profi személyzet, otthonos romkocsma stílusú termek segítségével válnak élvezhetőbbé. Sok legendás zenekar választja évről évre a Rocktár színpadát. A sportcsarnokokhoz szokott rajongók a közvetlenebb hangulatú klubkoncerteken soha nem látott közelségbe kerülhetnek kedvenceikhez.
Rendelkezik a klub egy tágas, profi koncertteremmel a nagy produkcióknak, valamint egy szintén tágas klubteremmel és kisszínpaddal, ahol a blues, jazz, unplugged, jam session jellegű esték és egyéb előadások a Slam Poetry-től a filmklubokig zajlanak. A “játékteremben” pedig billiárd, csocsó, és egy rendhagyó, régi Ikarusból kiszuperált "buszpáholy" is várja a koncertlátogatókat.
Az elmúlt évek sikerei hatására mára kinőtte magát a Rocktár könnyűzenei oktatási centrummá, ahol közel 50 növendék tanul és 12 zenekar próbál hétről hétre a 6 berendezett próbateremben. A zenészeket a Rocktárban egy jól felszerelt stúdió is várja feljátszószobás és koncertfelvételi lehetőséggel egyaránt.
A klub az élőzene mellett otthont ad művészeti kiállításoknak és egyéb civil, céges, iskolai valamint zártkörű rendezvényeknek.
 
Forrás: Facebook

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »