Kategória:
Receptek, Desszert receptek

Cikk írója:
Orbán Anita


Sacher szelet


Hozzávalók:

  • 10.dkg.sertés,-vagy libazsír
  • 1 tojás
  • 20.dkg.porcukor
  • 1.cs.sütőpor
  • 1.van.cukor
  • 30.dkg.liszt
  • 3.ek.baeacklekvár a tésztába
  • 3.dl.tej
  • 3.ek.kakaópor
  • Szerecsen tortabevonó

Ahogyan készül:

A tojást a porcukorral, a zsírral habosra keverjük, majd a többi anyagot is hozzáadjuk.

Sütőpapirral bélelt normál méretű tepsibe öntjük, Amikor megsült, a tetejét megkenjük baracklekvárral és bevonjuk tortabevonóval.

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »