Programok / Bor és gasztronómia

Település:
Veszprém megye, Balatonalmádi

Kategória:
Bor és gasztronómia


Sabar Borház Borkóstoló


Sabar Borház Borkóstoló

 

A Bab Kávézó következő borkóstoló estjének vendég pincészete a Sabar Borház.

A Káptalantóti határában emelkedő 217 méter magas Sabar-hegy a Balaton-felvidék hegyeinek egyik legkisebbike – adottságait tekintve viszont nagy reménységű termőhely -, a Badacsonyi borvidék része.

Azon túl, hogy a tulajdonos Ádám Gábor egy régi álma vált valóra, a Sabar Borház léte nem csak a saját örömére szolgál. Ezt a borászatot tulajdonosként egyedül, de a csapattal együtt, közösen irányítják. Mindenki munkája fontos és értékes, a szőlőmunkáktól a vendégház tisztán tartásán át egészen a borkóstolókig. A végeredményben – egy pohár remek borban vagy egy hangulatos pincetúrában – mindannyiunk munkája, szíve és lelkesedése benne van.

Ezáltal a Sabar mindannyiunké és erre büszkék vagyunk. Az “örömborozgatás” mellett fontos küldetésünk a helyi értékek megóvása, a hagyományok megőrzése, és a környezet szépségének folyamatos ápolása. Célunk nem csupán az, hogy minél többen megvásárolják a borainkat, hanem hogy azoknak, akik egyszer is ellátogattak hozzánk, átadhassuk azt az életérzést, amit mi folyamatosan kapunk ettől a vidéktől.

A rendezvény belépő köteles, melynek ára 3500 HUF, ami tartalmazza a kóstolón felül a vendégváró ételeket és gourmet krémválogatást.

Regisztráció: info@babkavezo.hu

Dátum: 2020. március 6., péntek – 18 óra

Helyszín: Balatonalmádi, Bab Kávézó, Baross G. u. 5-7.

 

Forrás: https://balatonalmadi.hu/esemeny/sabar-borhaz-borkostolo/

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »