Település:
Komárom-Esztergom megye, Esztergom


Aquasziget


Élményfürdő a szigeten

Az Aquasziget Esztergom Magyarország egyik legmodernebb fürdőkomplexuma. Egyedülálló fürdőélményben lehet része annak, aki ellátogat az Esztergomba, a Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által tervezett fürdőbe. A teljes kikapcsolódást négy részleg, az Élményfürdő, a Wellness Világ, az Egészség Központ és a Szépség Központ szolgáltatásai biztosítják.
Különleges, nem hétköznapi kényeztetésben részesülnek azok a vendégek, akik felkeresik az Aquasziget hamamját. A Hamam tradicionális török fürdő, tulajdonképpen a méregtelenítés egyik igen kellemes folyamata.
Az Aquasziget két exkluzív pihenő helyisége, mely teljes feltöltődést, érzéki kényeztetést kínál azon Vendégeinek, akik testük és lelkük megújulására vágynak.
A családosok lehetőségeire kiemelten figyel az Élményfürdő, éppen ezért számos Bababarát szolgáltatást is kínálnak a kismamáknak és gyermekeiknek.
A fürdő szolgáltatási körébe fitness lehetőségek is tartoznak, többféle program is rendelkezésére áll a mozogni vágyó vendégeknek.

Forrás: Esztergom honlapja

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »