Az alga ,mint szuper táplálék?

Kategória:
Egészség, Megelőzés

Cikk írója:
Nagyné Mária Edit


Az alga ,mint szuper táplálék?


„Az alga a XXI. század fénytápláléka”
Az algákban nem hinni kell, hanem tapasztalni a tudásukat.
Több tízezer ember tapasztalata az, ami egyre nagyobb nyilvánosságot tulajdonít a témának. Ez is bizonyítja, igenis érdemes foglalkozni vele!Medium-term Product Algae 4 all + Spirulina + Klorella + Kőalga + Asztaxantin + Inulin + élőflóra étrend-kiegészítő

a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”.
- a NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga.
- Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé.
- Barack Obama elnök nem olajmezőket vásárolt, hanem algafarmokba fektette a pénzét. (számtalan kiváló tulajdonsága és felhasználhatósága miatt)
- 1 gramm Spirulina alga tápértékben 1kg zöldségnek felel meg.
- A világ legegészségesebb nemzetében élő emberek átlagosan évente 10kg algát fogyasztanak el (levesek, saláták, szushi). Közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.
- 1 kg alga 100.000 liter tengervíz hatóanyagát tartalmazza, olyat, mint vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak, és jódot, amely serkenti az anyagcserét, és támogatja ezáltal a súlycsökkenést.
- az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90% feletti, szemben a táplálék-kiegészítőkkel, melyek felszívódása nem haladja meg a 15-30%-ot.
- mind a Spirulina alga, mind a Chlorella alga tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében, emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinson betegségek kezelésében?
- a Spirulina alga és a Chlorella alga esetében is több klinikai kísérlet - tanulmány igazolta, hogy hatékonyan csökkenti a rák kialakulásának veszélyét és meglévő daganatok esetén is hatékony kezelési mód
- az alga nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolsavat (GLA), ami hiányzik a mindennapi étkezésünkből, pedig létfontosságú lenne a kiegyensúlyozott agyi működéshez
- a mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek.
- „Az alga a XXI. század fénytápláléka”

Nem érhető el leírás a fényképhez.


https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_algae_4_all&reklam_tanacsado_id=030M44000000000000000000&fbclid=IwAR0xDCWcOaHeky42_Zaa0WzpgnFjSTXWbUrRNV2fpKkZxEHW4u2oZ8fyU7c


 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »