Kategória:
Receptek, Desszert receptek

Cikk írója:
Vécsey Lászlóné


Puha mézeskalács


Puha mézeskalács


25     dkg       liszt

7,5    dkg       cukor

7,5    dkg       margarin

1/2   dl          méz

1       db         tojás

1       tk.         mézeskalács fűszerkeverék

1/2   kk.         szódabikarbóna


Elkészítése:

A hozzávalókat összegyúrjuk és egy félórára hütőbe kell tenni.

4 - 5 mm vastagra kinyújtani és kiszúrni a mintákat.

Előmelegített sütőben 7 - 9 perc alatt kisül.

Akkor jó ha világos marad. Ha kihült lehet díszíteni.


A képen díszítés előtt látható a mézeskalács.

Ha kihült zárt dobozban kell tartani. Sokáig puha marad.



 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »