Kategória:
Receptek, Főétel receptek

Cikk írója:
Orbán Anita


Sajtos karaj


Hozzávalók:

  • 1 kg. karaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl. tejfől
  • 15 dkg trappista sajt
  • só,bors
  • kevés zsiradék

Ahogyan készül:

-A karajt vékony szeletekre vágjuk, klopfoljuk, kevés zsiradékon egy serpenyőben mindkét oldalát fehéredésig sütöm, majd sózom borsozom mindkét oldalát. A hagymát felkarikázom és megdinsztelem és félre teszem a hús szeleteket zsiradékkal kikent pepsibe teszem, a hagymát elosztom, hogy minden szeletre jusson egy kis halom. reszelt sajttal megszórom majd sós,borsos tejfőllel megkenem mindnek a tetejét kis pirospaprikát is keverhetünk a tejfőlbe attól szinesebb lesz. meleg sütőbe 220 fokon addig sütjük ameddig meg nem pirúl a teteje. Köretnek krumplit, rizst szoktam.

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »