Település:
Zala megye, Letenye

Létrehozva:
2019-10-11 09:11:35


ÉKKÖV Kft.


Az ÉKKÖV Kft. vezetését 1 fő ügyvezető, 3 fő részlegvezető látja el. Dolgozóinak létszáma megközelítőleg 25 fő.

Gazdasági társaságunk teljes körűen és szakszerűen az alábbi tevékenységekkel áll az Ön rendelkezésére:
 
 
Építőipari szakmunkák: cégünk építőipari tevékenységként végez asztalosipari munkákat, üvegezést, víz- és gázszerelést, épületek festését, ács és tetőfedő munkákat. Cégünk teljes körű kivitelezést is vállal megrendelőink igénye alapján.
 
 
 
Parkfenntartás, parképítés: Letenye Város Önkormányzatának megbízása alapján a város és a határállomás területén végzünk parkfenntartási és parképítési munkákat, amelyeket igény esetén vállaljuk egyéb szervezetek részére is. A virágosított területen 2015-ben 6500-7000 db növényt ültettünk, melynek ápolását, gondozását hozzáértő és a virágokat szerető munkatársak végzik.
   
 
Köztisztasági tevékenység: az utak, járdák takarítását Letenye Város közigazgatási területén belül, valamint a Határállomáson célgéppel, illetve kézi erővel végezzük.
 
 
 
Temetőfenntartás: Letenye Város I. és II. számú temetőjében végezzük. A temetőkertekben gondozzuk a parkot, kerítéseket, sövényeket, örökzöldeket, tisztán tartjuk az utakat, gondozzuk a ravatalozó épületeket és az azokhoz tartozó ravatalozó teret. Ezenkívül színvonalas kegyeleti, temetkezési szolgáltatás tevékenységgel, valamint temetkezési kellékek forgalmazásával állunk rendelkezésre. Kegyeleti szolgáltatásunk kiterjed Letenye, Becsehely, Murarátka, Kistolmács és Zajk települések köztemetőire.
 
 
 
Termálfürdő és kemping üzemeltetés: cégünk Letenye Város strandfürdőjét, valamint hozzá tartozó kempinget 2009 óta a lehető legmagasabb színvonalon üzemelteti. A Termálfürdő és kemping minden év június havában nyitja meg kapuit és szeptember első hetéig várja a látogatókat. További információ: http://letenye.hu/index.php/hu/turizmus/content-page.html
 
 
 
  • Egyéb tevékenységek körébe tartozik gépkölcsönzés, irodahelyiségek bérbeadása.
 

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »