Programok / Előadások, bemutatók

Település:
Csongrád megye, Domaszék

Kategória:
Előadások, bemutatók


Bélflóra hatása a szervezetre !


2019.10.16. Szerdán Szegeden Élőflóra, tudomány, üzlet - siker kéz a kézben Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!

MIkrobiom !:9 féle prebiotikum biztosítja a szervezetben lévő összes jó baktérium (probiotikum) szaporodását. Emellett 3 enzim is gazdagítja a rágótabletta összetételét: bromelain, papain, piperin

BROMELAIN: Segít csökkenteni a fájdalmat, enyhíti a duzzanatokat, gyorsítja a sérülések gyógyulását, ezért szedése műtétek után kiemelten ajánlott.Gyorsítja az égési sérülések gyógyulását. Tisztítja a sebeket, és gyorsítja az elhalt hámszövet távozását.Erős gyulladáscsökkentő hatással bír, így az ízületi gyulladások esetén is hatásos segítség. Az enzim elősegíti a fibrin nevű fehérje lebontását, amivel gátolja a vérrögképződést is, bizonyítottan csökkentve az infarktus és más érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Mivel részt vesz a fehérjék lebontásában, az emésztési folyamatot is megkönnyíti.

PAPAIN: A kollagéntermelő sejtek működését segíti, ezért szintén értékes a fekély- és sebgyógyulás során, valamint a bőrbetegségek kezelésében. A krónikus emésztőrendszeri zavarok tüneteit is csökkenti. Segíti az emésztést, enyhíti a puffadást és a székrekedést.
Több más enzimmel és aminosavval együtt a papain és a bromelain bizonyítottan csökkenti az izomfájdalmakat és az izomlázat, valamint gyorsabb regenerációt biztosít, ezért sportolók számára is ajánlják fogyasztását.

PIPERIN: Csökkentheti a vér zsírtartalmát. Az új zsírsejtek kialakulásáért felelős gének működésébe is beleavatkozik. A keleti orvoslásban évszázadok óta alkalmazzák a feketeborsot emésztési zavarokra, fájdalmakra, gyulladásra és más betegségekre.

Medium-term Product 9x Microbiom Rebalance + 3 Enzymes étrend-kiegészítő

 

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_nyito_oldal&reklam_tanacsado_id=030M44000000000000000000&fbclid=IwAR2rn88kcci7hXi7RkPu6ygScLKPHuFJcpqtP_QJjjNoIc_6iRyJgRZ2ayg

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »