Vendéglátó helyek

Település:
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Cserkeszőlő


Cserkeszőlő Champing


Az Alföld még érintetlen természeti értékekben leggazdagabb része a Tisza és Körös folyók által közrefogott Tiszazug, melynek legfiatalabb települése a 2500 állandó lakosú Cserkeszõlõ, a környék idegenforgalmi központja. A település 1943-ban feltárt, 2300 m mélységû 82 Celsius fokos gyógy-termál vizének köszönheti népszerűségét. A teljesen felújított gyógy-- és strandfürdőben eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi, reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak. A gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja a helyben történő orvosi rendelés, a fizióterápiás, ill. a masszázs, vízsugármasszázs kezelések. A település igazi üdülőfalu, népessége szezonban több mint kétszerese az állandó lakosságnak. Az idegenforgalmi szezon a gyógyvíznek köszönhetően már áprilisban megkezdődik, de a strand és gyógyfürdő egész évben nyitva van, a mellette lévő szállodával és kempinggel együtt.

Thermail Campingben!


A fürdõ közvetlen szomszédságában fekszik a kétcsillagos Thermal Camping.

Árnyas, füves területén 16 db kétszobás, összkomfortos bungallow, 1 db négyszobás vendégház közös konyhával, 40 db víz-szennyvíz-elektromos csatlakozású lakókocsihely, 80 db elektromos csatlakozású lakókocsihely, 60 db sátorhely található.

Kiválóan kialakított fõzési és mosási (automata mosógép) lehetõség szolgálja a kedves vendégek zavartalan gyógyulását és pihenését. 3 db szociális helyiség, 2 fõzõ, és 2 mosóhelyiség üzemel március l-tõl - október 31-ig.

A kemping egy része 1 szociális helyiséggel, ill. a 4 szobás vendégház egész évben üzemel.
A kemping vendégei a fürdõt üzemidõben korlátozás nélkül használhatják, az árak a fürdõ belépõt is tartalmazzák.

Vásárlási és étkezési lehetõség a kempinghez ill. a fürdõhöz közvetlenül csatlakozó és annak környezetében lévõ boltokban és vendéglátó egységekben biztosított.


Kedvezmények:
Minden eltöltött 21 éjszakából 1 éjszaka ingyenes, 34 eltöltött éjszakából +1 éjszaka ingyenes,kivéve az idegenforgalmi adót, a panziós és félpanziós ellátást, amit a kedvezményezett napokra is meg kell fizetni.
Az éjszakakedvezmény egy lakóegységre vonatkozik.
MCCC, MHKK és FICC tagok részére 10% kedvezmény jár a szállásdíjból, a lakóautó díjából, a lakókocsi-és személygépkocsi díjból.

.
Kedvezmények:
Minden eltöltött 11 éjszakából 1 éjszaka ingyenes, 34 eltöltött éjszakából +1 éjszaka ingyenes,kivéve az idegenforgalmi adót, az ebédet és vacsorát, amit a kedvezményezett napokra is meg kell fizetni.
A kempingben tartózkodó beutalt vendégeknek, akik kifizetik a fürdõ pénztárnál a számukra meghatározott medencefürdõre vonatkozó önrészt, és az arról szóló számlát fizetés elõtt a recepción bemutatják, 1.100 Ft/fõ/éjszaka
összeget a szállásdíjból levonunk, kivéve a kedvezményes éjszakákat.

Teniszpálya díj: 800 Ft/óra.

A mosógép 100 Ft-os érmével mûködik, mely 10 perc mosási idõre elegendõ.
Ebéd és vacsora a szomszédos Napsugár Étteremben lehetséges. Ha az étkezéseket a szállásdíj számlával együtt fizetik: reggeli 1.000 Ft / fõ / alkalom, ebéd/vacsora 1.500 Ft / fö / étkezés.

Reméljük ajánlatunk elnyerte az ön tetszését is. Legyen a vendégünk a cserkeszõlõi Thermál Campingben!

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »