Programok / Szabadtéri rendezvények

Település:
Pest megye, Dabas

Kategória:
Szabadtéri rendezvények


Jade Spirit Fesztivál - Dunavarsány


Dunavarsány, 2336 Hrsz. 0146/58 (Magyarország) +36 20 439 7020 info@jadebeach.hu

Jade Spirit a Szeretet Fesztiválja 2020 nyarán is várja a kikapcsolódni, feltöltődni, a testileg és lelkileg pihenni vágyókat a Jade Spirit Fesztivál! A dunavarsányi Jade Beach fövenyén 2020. július 9. és 13. között nyitja meg kapuit a rendezvény, ahol akár egyedül, akár párban, akár az egész családdal egy gazdag és lélekemelő nyári élménysorban lehet részünk.

 A programokat értéket képviselő előadók, a gyógyító és a belső folyamatainkat beindító zenei élmények, workshopok, jóga, tánc és vízi élmények teszik színessé. A már bejelentett előadók között van például Harangozó Imre néprajzkutató, Szilasi Márti az Anahita Jóga-, és Szellemi Központ vezetője, Dr. Földvári Éva Gabriella táncterapeuta, Gauranga Das jógaoktató és hangterapeuta, Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, az Oláh Gipsy Beats zenekar, az Ecstatic Dance formáció, Kay Roy alkotóművész, Zám Zoltán és Lévai Brúnó a Cselekvő Férfi Erő projekt alapítói, a Samsara Boulevard zenekar, a Jazz'n Flow élőzenés jógaórával vagy a TOSODA Projekt instrumentális zenei formáció.
 
A rendezvény a dedikált programok mellett, csodálatos helyszíni adottságokkal is rendelkezik. A festői szépségű környezet már látványnak is megnyugtató és szinte azonnal otthonra lel benne az ember. A Jade Beach a strandolás és pihenés mellett megannyi vízi sport lehetőséget és szárazföldi mozgásmódot kínál, mint például vízisí, wakeboard, kneeboard, barefoot, foilboard vagy a parton a strandröplabda.
A Jade Spirit Fesztivál átlátható programsora időt hagy arra, hogy a természet, a közösség ereje és szépsége megélhető és élvezhető legyen, hogy minden egyes program a test, a szellem és lélek hármasát táplálják. A programkínálatot értéket képviselő hazai és külföldi előadók, a gyógyító és a belső folyamataitokat beindító zenei élmények, workshopok, jóga, tánc és vízi élmények teszik színessé. Mindezt megfizethető árakon élvezhetitek.

 

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »