Általános iskolák

Település:
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Martfű


József Attila általános iskola Martfű


Martfűi József Attila Általános Iskola Címe: 5435 Martfű, Május 1. út 2. Az intézmény székhelyének megyéje: Jász-Nagykun-Szolnok Az intézmény vezetője: Földi Edina Sára Beosztása: intézményvezető Telefonszáma: 56/450025 E-mail címe: foldie@suli.martfu.hu

A Martfűi József Attila Általános Iskolának, az oktatási feladatokon túl alapvető célkitűzése, hogy nyugodt, derűs, családias légkört biztosítson a diákoknak, előtérbe helyezve az elfogadást, a toleranciát.

A cselekvésre ösztönző környezet nem csupán az iskola felszerelését, technikai eszközeit jelenti, hanem mindazokat a módszereket, amivel széles spektrumú tantárgybeli és életvezetési tudást közvetít az intézmény.

A martfűi általános iskola mindig is híres volt megújulni tudó szemléletéről, és ezzel egy időben időtálló értékeinek, hagyományainak megőrzéséről.

Martfű speciális gazdasági-társadalmi helyzete biztosította az intézmény folyamatos fejlődését. 

A helyi alapoktatást, a korszerű számítógépparkon és technikai eszközökön kívül, a diákokat jól ismerő és életpályájukért felelősséget vállaló pedagógusok teszik teljessé, bízva abban, hogy a martfűi almamáterből kikerülő fiatalságnak lesz módja és ereje okosan és tartalmasan élni.

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »