Település:
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszafüred


Kalandsziget


Kalandsziget

 

Megújult kalandpályákkal, megújult árakkal és programokkal vár Magyarország legnagyobb Kalandszigete!

A Kalandsziget a Tisza-tó közepén, Tiszafüreden helyezkedik el és számtalan élményekkel teli programot kínál mindenki számára a sport és szabadidő aktív eltöltésére egy csodálatos erdei környezetben.

A Kalandszigeten található játékok és élmények mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtanak. A 15 m magas mászótorony és kilátó, a 140 akadályból álló kalandpálya rendszer, az óriás csúszópályák egyaránt kínálnak izgalmas és vidám perceket. A Kalandsziget 18 hektáros területén, palló úton közlekedhetünk a sziget csodálatos élővilágát figyelve.

Legyen az családi rendezvény, iskolai sport nap, céges csapatépítő tréning, vagy akár vállalati családi nap, a Kalandsziget a legjobb választás!

A Kalandsziget tartalmas és aktív kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Az élményekről pedig mi gondoskodunk! Látogasson el hozzánk!

Kalandpályák

Az összesen 140 játékelemből álló, különböző nehézségű pályák pókhálószerű egymásra épülésének és átjárhatóságának köszönhetően soha nem látott szabadságot nyújtanak a kreatív játékosoknak arra, hogy kedvük szerint próbára tegyék erejüket és bátorságukat.

A gyerkőc kötélpályán a legkisebbek profi alpintechnikai felszereléssel a méretükre tervezett, de a felnőttekével pontosan megegyező izgalmas akadályokat küzdhetnek le a fák közötti élményelemeken.

Extrémcsapatépítő pályánk igazi próba elé állítja a csapat együttműködő képességét. Legyen közös a siker barátaival vagy munkatársaival. 

Mászófal

A különleges formatervezésű mászófal és kilátó a kalandpark legemblematikusabb játékeleme, amely nem csupán esztétikumában egyedülálló. 

A 15 méter magas falon a mászóutak kialakításának lehetősége végtelen, így egyaránt feledhetetlen élményt nyújt a falmászással ismerkedőknek és a profi versenyzőknek egyaránt. Különleges kialakításának köszönhetően mozgássérültek is használhatják.

Óriás csúszópályák

A mászótorony tetejéről induló 300 és 400 méteres kötélcsúszdák nem csupán a szabadon siklás élményével ajándékoznak meg, hiszen a magasból kivételes kilátás nyílik nem csak a Kalandszigetre, hanem a Tisza-tóra is. A kilátó torony akadály-mentesített, speciális emelő szerkezet segítségével juthatnak fel a mozgásukban korlátozottak. Az Óriás csúszópályákat 12 éves kortól és 30 kg-os testsúlytól 100 kg-ig lehet használni.

Egyéb szolgáltatások

Fészek-tanösvény a lombkoronaszinten

Íjászat

Játszótér

Minigolf

Slacline

Trambulin

 

Forrás: https://www.utazzitthon.hu

 

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »