Vendéglátó helyek

Település:
Pest megye, Cegléd

Létrehozva:
2019-11-09 18:40:38


La Toscana


2700 Cegléd, Kossuth tér 8. Asztalfoglalás: (53) 310 083

Együnk jót, és a finomat újragondolva!

Ez a mottója a VÁROS SZÍVÉBEN található olasz hangulatú éttermünknek, mely a hagyományos mellett a megszokottól eltérő íz élménnyel várja éhes vendégeit.

Andriska István (Pityu), az étterem tulajdonosa és főszakácsa szenvedélyesen szeret főzni. Hiszi és vallja, hogy a változatosság bizony a konyhában is gyönyörködtet. Éppen ezért törekszik a változatosságra.

Rendszeres TEMATIKUS ESTEK során ismerteti meg vendégeit a nagyvilág konyhájának ízeivel, valamint NAPI MENÜkínálatába is igyekszik mindig egy csipetnyi különlegességet csempészni. Fő vonulatában olasz étterem lévén étlapjáról nem hiányozhatnak a saját készítésű HÁZI TÉSZTÁK, és a különféle TAPASOK sem, de a főszakács a markánsabb ízek kedvelőit sem hagyja éhezni.

Az ételek mellett az italokra sem hárul kevesebb figyelem. Az itallapon a KÖRNYÉKBELI BOROK mellett a többszörösen díjnyertes PASCUCCI CAFFE különleges forró csokijai, kávé és teái is megtalálhatók, melyeket akár az étterem előtti hangulatos teraszon is elfogyaszthatunk.

 Egyen minket próbára!

Éttermünk 38 fő befogadására alkalmas. Előzetes egyeztetéssel kisebb családi, baráti illetve céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.  Az étterem előtt található 40 fős terasz egész évben – szezonális átalakításokkal – várja a vendégeket.

Nyitvatartás:

Hétfőtől csütörtökig: 10:00-22:00 óráig
Pénteken és szombaton: 10:00-23:00 óráig
Vasárnap: 10:00-17:00 óráig
 
Forrás: latoscanabisztro.hu

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »