Programok / Szabadidő, sport, életmód

Település:
Bács-Kiskun megye, Kecskemét

Kategória:
Szabadidő, sport, életmód

Létrehozva:
2019-09-21 15:50:37


Élményfürdő és Csúszdapark Kecskemét


A fürdő a 117 hektáros Szabadidő Központ szomszédságában található, mely 3315 m2 temperált vízfelülettel rendelkezik.

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark - Kecskemét

A dél-alföldi turisztikai régió Magyarország egyik napfényben leggazdagabb része, mely termálvíz kincsének köszönhetően a gyógyulni, felüdülni vágyók paradicsoma. Kecskeméten 2003-ban felújításra került és azóta is az európai követelményeknek megfelelően működő Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark az egyike azon érdekességeknek, melyért érdemes idelátogatni.

 
A fürdő a 117 hektáros Szabadidő Központ szomszédságában található, mely 3315 m2 temperált vízfelülettel rendelkezik. Hat medence, hat pályás csúszda, mediterrán hangulatú homokos plázs és csónakázási lehetőségek biztosítják a kényelmet és a felhőtlen kikapcsolódást. A kecskeméti víz alkálihidrogén-karbonátos, kloridos-, jódos hévíz, mely összetételénél fogva mozgásszervi, nőgyógyászati és idegrendszeri megbetegedések, valamint baleseti sérülések gyógyítására alkalmas.
 
 
 
A nemrég felújított fürdő területén kialakított medencék minden korosztály számára biztosítják a kellemes kikapcsolódást. A kicsik számára gyermekmedence épült csúszdákkal, és ehhez kapcsolódik még egy multifunkcionális játszótér is. Az élményfürdők szerelmeseit pezsgőzóna, vízhenger, vízesés, jacuzzi, pezsgőpad és buzgár várja, és egy több csúszdából álló sajátos csúszdapark részleg. Az aktív pihenés hívei számára úszómedence épült. A gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket pedig a modern építésű termálmedencék várják.

Az állandó szolgáltatások mellett különféle programokkal, versenyekkel, éjszakai fürdőzési lehetőségekkel még izgalmasabbá és érdekesebbé teheti minden idelátogató vendég a szokásos fürdőzés élményét.

Cím:
Kecskemét, Csabay Géza krt. 2.
Telefonszám: 76/417-407
Nyitva tartás:
05. 26-09. 01-ig minden nap 9-19 óráig

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »