Vendéglátó helyek

Település:
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszafüred


Tiszafüredi Termál és Strandfürdő


Tiszafüredi Termál és Strandfürdő

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: 59/352-366
Cím: Tiszafüred, Poroszlói út 2.
 
 

A Hortobágyi Nemzeti Parktól néhány kilométerre, a Tisza-tó tőszomszédságában várja vendégeit a strand- és termálfürdő. A vízforgatóval ellátott hűs medencében felüdülhetnek, úszhatnak a vendégek. A strand mellett jól felszerelt, háromcsillagos kemping található, lakóinak a strandfürdő igénybevétele ingyenes.

A víz kémiai összetétele és hőhatása együttesen alkalmas idült mozgásszervi, reumatológiai és porckorongkopásos, nőgyógyászati, izombénulással és -sorvadással járó ideggyógyászati betegségek kezelésére is. A termál- és strandfürdő 2001 nyarán kapta meg az "Országos jelentőségű gyógyfürdő" minősítést. A fürdő jelenlegi területén strandmedence (28-29 C), úszómedence (22-24 C), fedett termálmedence (38 C), és a 2007-ben épített kinti ülőpados gyógymedence (32-34 C) található!

A gyógyvíz jótékony hatását kiegészítik a gyógyfürdőben létesített fizikoterápiás kezelések. Az orvosi, gyógyászati kezelés mellett vízforgatott úszómedence, strandmedence, gyermekmedence, vendéglátóegységek, játszótér és sportpálya szolgálja a vendégek kényelmét. A téli, szabadban való fürdőzés szerelmeseire gondolva, külső medencét is működtetnek a hideg évszakban.
Szauna, szolárium, masszázs és pedikűr várja a vendégeket. A pihenőben elhelyezett kondigépek használata ingyenes.

 

 

Forrás: https://www.utazzitthon.hu

 

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »