Civil szervezetek

Település:
Békés megye, Tótkomlós

Létrehozva:
2019-12-16 19:23:48


Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület


Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület

 

Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület

 

Elnök neve: Kancsó János

Szervezet elérhetősége: 5940 Tótkomlós, Zamenhof utca 5.

Telefonszáma: +36 30 412 7879

E mail címe: kancso@mail.totkomlos.hu

                       info@totkomlosirozmarok.hu

 Weblap címe: www.totkomlosirozmarok.hu

 

Adószám: 18389186-1-04

 

Tevékenység rövid leírása:

Ismert tény, hogy Magyarországon az idős korosztály lélekszáma gyarapszik, a népesség a szenioritás felé mozdul, az ebből adódó gondokat is ismerjük.


   Ezt és a céljainkat tovább gondolva arra jutottunk, hogy az egyesületeken és a versenyeken keresztül a szeniorok szervezett sportolási lehetőségének megteremtésével és az evvel járó rendszeres orvosi ellenőrzésekkel a hatás túlnőhet önmagán: az idősödő nemzedék egészségmegőrzésének fontos, könnyen követhető eszközévé válhat amellett, hogy számos idős ember új életcélt találhat benne.

Az egyesület az alapszabályban rögzített célkitűzéseinek messzemenő figyelembevételével népszerűsítette az egészséges életmódot. A felnőtt korosztály szabadidős és versenyszerű úszótevékenységének szervezése.

Egyesületünk célja, hogy lehetőséget biztosítson a szenior korosztályú úszók rendszeres edzésére és a versenyzésre és versenyeztetésére, a hazai és nemzetközi, valamint a FINA által szervezett Szenior Úszó Európa és Világbajnokságokon való indulással és hátteret adjon a közép- és időskorúak szabadidős tevékenységének hasznos eltöltésére.

Az egyesület tagjai segítséget nyújtanak az érdeklődőknek, akik szeretnének megtanulni úszni, vagy a már úszni tudóknak átadják tapasztalatukat. Sokan szívesen fogadják a segítségünket. Törekvésünk, hogy minden ellenszolgáltatás nélkül megtanítsuk az úszás alapvető fogásait a szenior korú embertársainknak vagy akár a fiatalabb felnőtteknek is.

 

Forrás: http://totkomlos.hu/

 

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »