Szerkesztő ajánlja

Település:
Zala megye, Zalaszentgrót

Létrehozva:
2019-10-01 06:14:37


Zalaszentgrót föld alatti kincse


A NaturAqua-nál a környezetvédelmet kiemelt ügyként kezeljük, hiszünk a kis lépésekben, amelyek nagy eredményekhez vezetnek. Fenntartható környezetünkért vezettük be palackgyártási folyamatainkba a csavarható palackot.

Választásunk nem véletlenül esett a zalaszentgróti forrásból fakadó vízre. Szakembereink hosszas kutatómunkája után, 25 magyarországi forrás vízminőségének és összetételének összevetését követően döntöttünk amellett, hogy ez a helység adja palackozónk otthonát. A 685 méter mélységből nyert, 14 ezer éven át szűrődött zalaszentgróti víz ásványianyag-összetétele kiegyensúlyozott, ennek köszönheti kellemes ízét.

 


A település és környéke nemcsak a festői táj miatt vonzza magához az érdeklődőket: Zalaszentgrótot áthatja a múlt és a történelem szelleme. Már 1084-ből származnak írásbeli feljegyzések a városról, ami az idők során többször jelentős szerepet játszott mint végvár, kulturális és kereskedelmi központ, és mint a Hagymásy és Batthyány nemesi családok székhelye.
De múlt és jelen összeérnek: nemcsak az ősök öröksége köszön vissza ránk, de a jelenkor közössége is teremtő munkát folytat. Büszkék vagyunk rá, hogy ebben a NaturAqua támogathatja őket. A NaturAqua palackozó üzeme a helyi lakosok nagy hányadának is munkahelyet biztosít, akik büszkék arra, hogy szülőföldjük ilyen jó minőségű ásványvíznek a forrása. A NaturAqua számára fontos, hogy ne csak munkában legyünk társak, így a zalaszentgróti önkormányzattal szoros együttműködésben folyamatosan dolgozunk az infrastruktúra és a közösségi élet fejlesztéséért.

Forrás:naturaqva.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »