Kategória:
Receptek, Hal receptek

Cikk írója:
Szluka Andrasne


Hal chips


      A hal chips elkészítése nagyon egyszerű:

 

 1db ponty, kb 2 kg nagyság, filézzük, ( szálka mentesítjük).

Utána vékony szeletekre vágjuk, kb 3-4 mm!

Enyhén sózzuk, 20-30 percig állni hagyjuk.

Közben paprikásos lisztet készítünk, kevés őröltpaprikával.

Serpenyőben bő zsirban, vagy olajban közepes lángon ropogósra sütjük!

 

De ha van kedvünk akkor kint a szabadban tárcsán is süthetjük!

10aranykoronás

 

Fotó: Csete Ili

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »